ZEITGARD Face Cleansing & Anti-Aging

 

De ZEITGARD een totaalsysteem:

een optimale gezichtsverzorging in slechts 2 eenvoudige stappen voor een jonge en frisse uitstraling

 

UITERST DOELTREFFEND

INNOVATIEF

ZICHTBAAR RESULAAT

STAP 1 CLEANSING

 

Voorbereidende Gezichtsverzorging

♡♡♡

Een grondig gereinigde huid is uitermate belangrijk voor een frisse, jeugdige teint. Het ZEITGARD reinigingssysteem bereidt uw huid optimaal voor op de volgende stappen van de anti-agingbehandeling.

♡♡♡

Het ZEITGARD Cleansing systeem is de 1ste stap voor een effectieve behandeling voor een stralend mooie huid. Fijnste onzuiverheden en make-up resten kunnen de huid beïnvloeden. Dit systeem reinigt de huid tot diep in de poriën en vooral 'bijzonder zacht'. Het gebruik ervan is geschikt voor alle huidtypes, dus ook de gevoelige huid. Resultaat: Een optimale voorbereiding voor de volgende verzorgingsstappen. Een verbeterd huidbeeld door poriëndiepe, zuiverende reiniging. Met de honderden innovatieve aangenaam zachte borstel-filamenten glijdt de borstel over de gelaatshuid en verwijdert betrouwbaar alle restanten, die de huid verontreinigen. Ervaar een effectieve reiniging met één druk op de knop. Voor tijdloze schoonheid. Is tot 10 maal effectiever dan een normale manuele reiniging.(*)

♡♡♡

RESULTAAT:

√ Een strakkere, gladdere huid dankzij de massagefunctie
√ Een verbeterde uitstraling van de huid door verzorgende, diepe reiniging
√ Een frissere teint door het stimuleren van de microcirculatie van het bloed

 

(*)Wetenschappelijk studie uitgevoerd door het gerenommeerde instituut Dermatest GmbH. Dankzij de antibacteriële werking van de LR-werkzame stof MICROSILVER, blijven de afzonderlijke borstelfilamenten hygiënisch gedurende 3 maanden.
(*)Microsilver bestaat uit puur zilver poeder met een zeer poreuze moleculaire structuur. Deze speciale functie reguleert permanent de vorming van nieuwe bacteriën.

De trillende borstelhaartjes verwijderen zelfs hardnekkige vuildeeltjes en onzuiverheden, en vangen ze op in een soort ‘net’. De huid wordt tot diep in de poriën maar uiterst zacht gereinigd, omdat de afgeronde haartjes voorzichtig over het huidoppervlak glijden.

De innovatieve gezichtsborstel verwijdert make-up en andere onzuiverheden tot tien keer doeltreffender dan bij handmatige reiniging, zonder de huid te irriteren. Twintig seconden reinigen per zone is al voldoende voor een perfect resultaat.

Doordat make-upresten en onzuiverheden doeltreffend worden verwijderd, dringen verzorgingsproducten snel in de huid. Zo kunnen de kostbare, actieve bestanddelen optimaal worden opgenomen.

De speciaal ontwikkelde, afgeronde borstelhaartjes blijven door de antibacteriële Microsolver BG™-technologie tot wel drie maanden hygiënisch schoon. Deze technologie vormt als het ware een beschermend schild: ze verwijdert doeltreffend bacteriën en gaat de vorming ervan tegen.

De huid wordt professioneel gereinigd en voelt uiterst schoon en fris aan. Voor een gladde, verfijnde, stralende teint.

Dankzij de reiniging tot diep in de poriën en de zachte massage wordt de huid optimaal verwend. De bloedcirculatie wordt gestimuleerd en het bindweefsel wordt versterkt, voor een frissere, stralend gezonde teint.

♡♡♡

STAP 2 ANTI-AGE tegen HUIDVEROUDERING

 

 

 

 

 

Speciale behandeling tegen huidveroudering

♡♡♡

Gebruik na en grondige reiniging de ZEITGARD Anti-Age, de volgende stap naar een gladdere, jonger ogende huid. 

♡♡♡

Rimpels en een jeugdige huid gaan niet samen. In stap 2 worden rimpels en zwellingen doelgericht behandeld, met onmiddellijk resultaat voor een prachtige huid en schoonheid van binnenuit. Een dermatologisch geteste thermische behandeling vermindert zichtbaar rimpels. biedt een combinatie van thermo-technologie en vibratie (trillingen). Deze twee technieken zijn al ingeburgerd in de dermatologie en benutten de eigen werking en aanpassingsprocessen van de huid zelf. Dankzij deze behandeling dringen de actieve anti-aging stoffen diep in de huid. Na gebruik van ZEITGARD Anti-agingbehandeling, kan je je huid verwennen met krachtige verzorgingsproducten. 

♡♡♡

RESULTAAT:

√ Een strakkere, gladdere huid dankzij de massagefunctie
√ Een verbeterde uitstraling van de huid door verzorgende, diepe reiniging
√ Een frissere teint door het stimuleren van de microcirculatie van het bloed

 

Door de warmte- en koudebehandeling en de massagefunctie worden rimpels opgevuld en wordt de huid verstevigd. Resultaat: een gelijkmatigere, jeugdigere, frissere teint.

Een doeltreffend oogserum hydrateert de tere huid rond de ogen en stimuleert het vernieuwingsproces van de huid. Rimpels en fijne lijntjes vervagen.

Voor de warmte- en koudebehandeling neemt de huid de actieve anti-agingbestanddelen doeltreffend op. Zo verjongen ze de huid van binnenuit, voor een optimaal resultaat.

Door de trillingen dringen verzorgende ingrediënten in de diepere huidlagen, waar ze optimaal worden verdeeld. Bovendien wordt de opname van actieve bestanddelen gestimuleerd.

ZEITGARD maakt gebruik van een professionele technologie en krachtige verzorgingsproducten op maat, voor een onmiddellijk resultaat. Dat wordt bevestigd door 80 % van de gebruikers.

De warmte- en koudebehandeling zet de huid en het bindweefsel aan om zich afwisselend te ontspannen en samen te trekken. Door deze huidstimulatie wordt overbodig vocht afgevoerd.

Independent partner of LR

© Alle rechten voorbehouden 2016 - 2022