Slide 3
Sienna X Spray Tan

Spray tanning geeft je een natuurlijke bruine kleur zonder dat je blootgesteld wordt aan UV-stralen. Met een speciaal spray tanning apparaat wordt de DHA tanning vloeistof verneveld op je huid. Je krijgt direct een mooi egaal bruin kleurtje welke 5-7 dagen blijft zitten.

Slide 2
Slide 1
Sienna X zelfbruiners

Zelfbruiner nodig? Bekijk het uitgebreide en luxueuze assortiment.
Dus koop jouw self-tan product voor thuis, en hou je bruine kleurtje het hele jaar bij! De Sienna-X producten bevatten enkel Hoogwaardige & pure ingrediënten en zijn bovdenien 100% dierproefvrij!

Slide 1
Maybe she's born with it
Maybe it's a Spray Tan
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

♡♡♡

Sienna-X biedt producten aan die zorgen voor een natuurlijke egale bruine teint. Een uitgebreid assortiment producten die beginnen bij de voorbereiding voor een egale teint (zoals scrub) maar ook body wash, body balm en verschillende soorten self-tan producten. Hierbij kunt u denken aan crème, spray en een gel, tot aan de verzorging na het tannen voor een langer behoud van de kleur.

Voordat u begint met een spraytan, gel of mousse is het belangrijk om uw huid goed te reinigen. Dit kan met de Sienna-X Body Wash en Body Scrub. Dit zorgt ervoor dat u een mooie en gladde huid krijgt, waardoor u gemakkelijker een spraytan of gel kan aanbrengen en uw huid langer bruin blijft. Kiest u voor een egale bruine teint dan kan u gaan voor de Gradual Glowing Self Tan of de Express Tanning Mist. Wilt u een donkere kleur dan kunt u kiezen voor de Sienna-X Dark Glowing Self Tan.

♡♡♡

Sienna-X richt zich op het leveren van de hoogste kwaliteit in tanning- en huidverzorgingsproducten. Sienna-x heeft alles wat je nodig hebt voor een natuurlijk uitziende bruine kleur! De ultieme verzorging van professionele kwaliteit.

Sienna-X wint al tien jaar op rij de Guild Award voor Best Tanning Supplier. Deze award wordt uitgereikt door vele professionals uit verschillende vakgebieden die hun stem uitbrengen op merken die zij indrukwekkend vinden. Sienna-X is hier een grote favoriet en wordt al jaren nummer één op het gebied van bruiningsproduten: “Dit geeft één van de meest natuurlijke tans die we ooit gezien hebben!” Aldus het tijdschrift Marie Claire.

Sienna-X hecht een grote waarde aan de natuur. Het is niet langer nodig om ingewikkelde chemicaliën te gebruiken, in plaats daarvan worden ingrediënten gebruikt die bekend staan om hun natuurlijke werking, zoals Aloë Vera en Shea Butter. Dit zorgt er ook voor dat de producten van Sienna-X geen onprettige geur hebben maar een frisse en natuurlijke geur achterlaten! De Sienna-X producten zijn zodanig ontworpen en samengesteld dat ze voldoen aan hoogst mogelijke standaarden, zijn vrij van parabenen en worden NIET getest op dieren!

♡♡♡

**Alle verzorgingsproducten van Sienna-X kunnen ook gewoon dagelijks gebruikt worden(al dan niet in combinatie met tanning) en zijn geschikt voor alle huidtypes.

♡♡♡

Wil je graag iets bestellen uit het SiennaX Tanning gamma: Vul het onderstaande bestelformulier in en stuur een mailtje naar sofialabianca@outlook.com 

Ik doe het nodige! Bedankt, XoXo NewNew

Bestelformulier Sienna X

SELF TANNING