Slide 3
Sienna X Skincare Producten

De Sienna X Skincare-collectie is een eenvoudige capsulecollectie die is ontworpen voor alle huidtypen en is samengesteld met hoogwaardige actieve middelen voor effectieve resultaten. Het assortiment is geschikt voor veganisten en bevat hoogwaardige natuurlijke ingrediënten.

Slide 2
Slide 1
Sienna X Samples

Ervaar zelf de werking en selecteer jouw huidverzorging samples. De Sienna-X Skincare producten bevatten enkel Hoogwaardige & pure ingrediënten en zijn bovdenien 100% dierproefvrij!

Slide 1
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

♡♡♡

De Sienna X Skincare-collectie is een eenvoudige capsulecollectie die is ontworpen voor alle huidtypen en is samengesteld met hoogwaardige actieve middelen voor effectieve resultaten. Het assortiment is geschikt voor veganisten en beschikt over natuurlijke formules, met geuren en texturen.

De Sienna X Skincare-collectie omvat: een Day Cream, een Eye Cream, een Retinol Serum, een Miracle Mask, een Clay Mask, een Facial Polish, een Chemical Peel, een Facial Oil, een Toning Solution, een Cleansing Lotion, en een Cleansing Balm .

Elk product bevat een mix van gezonde, natuurlijke ingrediënten met hoogwaardige actieve stoffen die dermatologisch zijn getest. Ze kunnen apart worden gebruikt, of in combinatie voor nog meer hydratatie wanneer de huid strak of uitgedroogd aanvoelt.

♡♡♡

Sienna-X richt zich op het leveren van de hoogste kwaliteit in huidverzorgingsproducten en heeft alles wat je nodig hebt voor de ultieme verzorging van professionele kwaliteit.

Sienna-X hecht een grote waarde aan de natuur. Het is niet langer nodig om ingewikkelde chemicaliën te gebruiken, in plaats daarvan worden ingrediënten gebruikt die bekend staan om hun natuurlijke werking. Dit zorgt er ook voor dat de producten van Sienna-X geen onprettige geur hebben maar een frisse en natuurlijke geur achterlaten! De Sienna-X producten zijn zodanig ontworpen en samengesteld dat ze voldoen aan hoogst mogelijke standaarden, zijn vrij van parabenen en worden NIET getest op dieren!

♡♡♡

*Alle verzorgingsproducten van Sienna-X kunnen ook gewoon dagelijks gebruikt worden (al dan niet in combinatie met tanning) en zijn geschikt voor alle huidtypes.

DOE DE HUIDTEST

 


 

SKINCARE COLLECTION

♡♡♡

Sienna-X Skincare Brochure

  Wil je graag iets bestellen uit het SiennaX Skincare gamma: Vul het onderstaande bestelformulier in en stuur een mailtje naar

sofialabianca@outlook.com 

Ik doe het nodige! Bedankt, XoXo NewNew

Bestelformulier Sienna X

Hydrateer je huid

Drink minimaal twee liter water

per dag voor optimale hydratatie.

Let op je voeding. Gezond en

gevarieerd eten zorgt voor

optimale toevoer van

voedingsstoffen voor je huid

Combineer de juiste producten

Gebruik een dagcrème en

nachtcrème in combinatie met

oogcrème. Die revitaliseert en

verzorgt de extra gevoelige huid

rond de ogen

Denk om je nachtrust

Rust is goed voor de rijpere huid.

e celgeneratie is ’s nachts,

tijdens de slaap, het hoogst.

Blijf bewegen

Door voldoende beweging wordt

de doorbloeding gestimuleerd,

wat een gunstige invloed heeft op

de conditie van de rijpere huid

Goed smeren

Breng de nachtcrème ook royaal

aan op de huid van hals en

decolleté. Zo kan ook die huid

’s nachts extra herstellen