NewNewlovesbeauty Shop

♡♡♡

Niets brengt meer tevredenheid dan #selflove of een leuk geschenkje. En misschien kan je wat inspiratie gebruiken op mijn online shop voor een leuk en exclusief cadeau-ideetje.

Wat heeft NewNewlovesbeauty te bieden? Hoge kwaliteitsproducten zoals:

√ Schoonheidsproducten (dames, heren, kinderen)

√ Aloë Vera producten

√ Hoogwaardige parfums (dames & heren) + Make-Up

√ Haarverzorging

√ Dieet Body Mission programma

√ Voedingssupplementen (voor mens & dier)

√ Maandelijkse aanbieden

√ ...

Dit alles tegen zeer aantrekkelijke prijzen en een comfortabele bezorging. Ik werk bewust via directe verkoop zodat de producten voor iedereen betaalbaar blijven. In de catalogus en online shop vinden jullie alle verkoopsproducten terug!

Stralen - Verbergen - Optimaliseren

Het verlangen naar lichamelijk welzijn en levenslange schoonheid is bijna zo oud als de mensheid. Al eeuwenlang hechten vrouwen veel belang aan schoonheid en een verzorgd uiterlijk. Sinds enkele jaren heeft zich ook bij mannen een toenemend bewustzijn voor een verzorgd uiterlijk en innerlijk welzijn zijn intrede gedaan. En zo verscheiden als de vraag naar cosmetica is, zo breed ook het productaanbod voor zijn en haar schoonheid!

"Schoonheid" is de som van innerlijke tevredenheid en lichamelijk welzijn. Verrijk jouw leven elke dag opnieuw. NewNewlovesbeauty biedt een mooi en kwalitatief gamma beauty- & gezondheids producten aan. Ideaal voor jezelf, of om cadeau te doen.

Alle producten zijn uitsluitend 'Made in Germany' wat staat voor de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid - wereldwijd! Regelmatige controles (SGS Instituut Fresensius, Dermatest & Int. Aloe Science Council) zorgen ervoor dat alle producten verkrijgbaar in mijn online shop consequent aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Voor de Aloë Vera producten garandeert het IASC logo het hoogst natuurlijk voorkomend aandeel Aloë Vera op de Europese markt, en Dermatest bevestigt aantoonbaar de huiverdraagzaamheid. Alle producten zijn vrij van parabenen en minerale oliën, BIO gecertificeerd en voldoen aan de hoogste standaards. Als dierenliefhebster wil ik hierbij ook even uitdrukkelijk benadrukken dat er absoluut geen proeven worden uitgevoerd op dieren!

Verwen jezelf of iemand die je dierbaar is en geniet van een compleet professioneel assortiment voor een gezonder, mooier dagelijks leven van jong tot oud en van top tot teen.

Contacteer mij gerust om alle voordelen van deze natuurlijke schoonheids- en gezondheidsproducten te ontdekken. Ik begeleid je met veel plezier, zodat je weet welke keuze het beste voor jou is.

Kortweg: zich goed voelen moet leuk en simpel zijn. Onze gezondheid is de basis voor alles wat we doen, het ene kan niet zonder het andere!

Feel good & look Great!

LR Collectie 2021 (NL)

LR Collectie 2021 (FR)

♡♡♡

XoXo NewNew

Neem een kijkje en bestel op mijn persoonlijke LR online shop met directe levering aan huis of geef mij jouw bestelling gewoon door, dan doe ik het nodige van A tot Z:

🛒https://www.lrworld.com/NewNewlovesbeauty

 

SHOP

 

Mijn LR Partner nummer: BE434208

Independent partner of LR