♡♡♡

MICROSILVER PLUS Verzorging voor antibacteriële bescherming. Het reinigt, regulerend en stabiliseert de wonden of ontstekingen.
Hierdoor hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over uw huid.

Waarom de Microsilver

Doordat de Microsilver lijn al een aantal jaren bekend staat als snel en efficiënt reinigen van bacteriën. De zilver in dit product heeft een desinfecterende werking waardoor het er voor zorgt dat uw wond sneller hersteld en niet verder gaat ontsteken. LR heeft hiermee een complete serie producten heeft ontwikkeld voor de onzuivere, kwetsbare huid waardoor u kunt genieten van een diversiteit aan producten.

Wat is Microsilver nu eigenlijk

Microsilver is gemaakt van het meest zuivere metallic zilver. Door dat het niet een hele harde structuur heeft is het goed in zachte huid op te nemen en daardoor biedt het ook de antimicrobiële effect van dit product.
Hierdoor zijn de toepassingen ook wel ontwikkeld voor allerlei huid aandoeningen. Doordat dit ook een positief werking heeft op het herstellen van de huid.

Een intacte orale microbioom is de sleutel tot een goede gezondheid

Onze mondholte heeft het op één na meest diverse micro-organisme (na de darm) in het menselijk lichaam. Amerikaanse onderzoekers ontdekten dat ieder van ons ongeveer 33.000 verschillende soorten bacteriën in de mond draagt. Ze vonden 7.947 soorten op de tong, 4.154 in de keel, ongeveer 7.000 in het speeksel, en in de tandvleeszakken zelfs meer dan 14.000 soorten.
Als het evenwicht van dit "orale ecosysteem" wordt verstoord, bijvoorbeeld door een slechte mondhygiëne, krijgen ziekteverwekkende kiemen de overhand en kunnen ze niet alleen ontstekingen en ziekten in de mondholte veroorzaken, maar ook in het hele lichaam.
Een goede mondhygiëne is daarom essentieel om plaque, cariës of parodontitis te voorkomen, evenals een onaangename ademhaling. Vooral de gebieden binnen de mondholte die we vaak slecht of helemaal niet bereiken met een conventionele tandenborstel worden getroffen.
Regelmatig gebruik van LR MICROSILVER PLUS HYGIENE & PROTECTION MOUTH WASH bevrijdt de gehele mondholte van schadelijke kiemen en beschermt deze tegen de kolonisatie van virussen en bacteriën door een gelachtige beschermende film.

Te koop op mijn persoonlijke website (zie link hieronder & klik op E-SHOP):

https://www.lrworld.com/NewNewlovesbeauty

 

SHOP