Aloë Vera INFO

Aloë Vera

Aloë Vera ondersteunt bij veel aandoeningen en het wordt al jaren gebruikt in de mediterrane landen en Zuid-Amerika, omdat Aloë Vera van origine een woestijn plant is, en groeit op zandgrond. In deze landen wordt Aloë Vera al heel lang gebruikt voor medicinale doeleinden omdat de plant vol zit met vitamine zoals: Vitamine C, E, B1, B2, B3, B6, B11 en B12. Verder bevat deze wonderplant ook nog stoffen zoals, mineralen, calcium, ijzer, zink en nog vele andere stoffen, die deze daarom ook zo UNIEK maakt en is daarbij ook nog eens 100% natuurlijk. Perfect voor mensen die al snel heftig reageren op producten waar allerlei onnodige stoffen aan zijn toegevoegd.

Wist je dat in de oudheid veel medische recepten gemaakt werden van Aloë Vera? In veel landen staat de Aloë Vera plant dan ook bekend als de "geneeskrachtige plant". Deze werden vooral gebruikt bij o.a. darmklachten, verstoppingen, jeuk, wonden, rode huid, zonnebrand, enz... Er wordt zelfs gezegd dat Cleopatra haar schoonheid te danken had aan het gebruik van Aloë Vera! In Aloë Vera zitten er antibacteriële mineralen die mild genoeg zijn voor een gevoelige huid. Voorkom puistjes of uitslag door je huid met Aloë Vera te reinigen voordat je onder de lakens kruipt.

 


 

Wat is Aloë Vera gel?
De Aloë Vera plant is een cactusachtige plant met vele voordelen voor de algemene gezondheid. Je vindt het daarom in een heleboel producten voor zowel uitwendig als inwendig gebruik. Aloë Vera gel is dan ook één van de beste middelen om de gezondheid te ondersteunen. Binnen in het blad bevinden zich talloze stoffen die het lichaam zo ontzettend hard nodig heeft om goed te kunnen functioneren.

Zowel bij intern- als extern gebruik heeft de Aloë Vera gel zichzelf bewezen. Bij de Aloë Vera gel wordt bevinden zich de behulpzame stoffen in het binnenste van het blad. Zo is bijvoorbeeld bekend dat Aloë Vera gel alle bacteriën doodt die proberen het blad binnen te dringen. Daarom is deze eigenschap zo gunstig voor de mens.

Waarvoor wordt Aloë Vera gel gebruikt?
Aloë Vera gel wordt voor verschillende doeleinden gebruikt. Bij de LR Aloë Vera gels zit er een percentage van maar liefst 90% of meer in. Doordat het bijna zijn puurste vorm heeft, blijven de werkzame stoffen en eigenschappen intact. Zo worden deze drinking gels gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals: vetverbranding, het verbeteren van de stofwisseling, het ondersteunt de spijsvertering, het immuunsystem, het heeft een ontstekingsremmende werking, kan het genezingsproces versnellen, is gunstig voor de hoofdhuid, helpt bij maagklachten, enz...

Aloë Vera is erg huidvriendelijk dankzij de neutrale pH. Daarom vind je het in verschillende verzorgingsproducten. Het geeft je huid een heldere uitstraling en kan donkere vlekken verlichten. De Aloë Vera gel uit de plant kan de huid sneller doen genezen. Daarom is het een prima middel tegen zonnebrand, puistjes en lichte brandwonden. Gebruik dagelijks wat pure Aloë Vera gel om je huid te hydrateren. Je huid wordt er soepeler van. (*)

(*)Voor medisch advies, raadpleeg altijd eerst uw huisarts

♡♡♡

Wat is Aloë Vera crème?

Aloë Vera crème wordt gemaakt van pure Aloë Vera. Zo worden er dag- en nachtcrèmes, body lotions,anti acne crèmes en nog vele andere beauty producten van gemaakt. Aloë Vera crème wordt extern op de huid aangebracht.

Verzorging van de huid
Aloë Vera crème is een uitstekend middel om de huid te verzorgen. Doordat de crème Aloë Vera gel bevat, wordt de huid niet alleen gevoed, maar het ondersteund ook nog het natuurlijk herstel van de huid. Wanneer je last hebt van acne, eczeem, rode vlekken of andere huidaandoeningen is het aan te raden om Aloë Vera crème te gebruiken. De hydraterende en antibacteriële eigenschappen van de gel in deze crème, kalmeert de huid, vermindert roodheid en is ook goed tegen rimpels. Zo zit Aloë Vera ook boordevol vitamines C en E. Deze vitamines zijn essentieel voor een stevige huid. Aloë Vera-gel dringt bijna vier keer zo snel als water in de huid. Dus zelfs de onderste huidlagen kunnen genieten van de voordelen van de gel. In Aloë Vera zitten er antibacteriële mineralen die mild genoeg zijn voor een gevoelige huid. Voorkom puistjes of uitslag door je huid met Aloë Vera schoon te maken.

Let wel op! Aloë-gel is dan wel een deugddoende stof voor de huid, het geneest hormonale huidirritaties zoals acne niet. De plant werkt ontsmettend en is daarom ideaal voor huidwondjes en ontstekingen. Daarnaast bevordert de gel de aanmaak van nieuwe huidcellen en de afbraak van oude. (*)

(*)Voor medisch advies, raadpleeg altijd eerst uw huisarts

♡♡♡

Wat is Aloë Vera Drinking Gel?

De LR Aloë Vera drank in de vorm van pure drinking gel wordt gemaakt van de Aloë Vera gel. Elke Aloë Vera drank heeft een verschillende werking op het lichaam. Het is dan ook verstandig om eerst goed de verpakking te lezen alvorens het gebruik. Sommige vallen onder de categorie voedingssupplementen. Dit houdt in dat je aanbevolen hoeveelheid niet mag overschrijden. Afslanken op een natuurlijke manier? Met Aloë Vera-sap kan je eenvoudig wat gewicht verliezen. Door dit middeltje met enige regelmaat te drinken wordt je stofwisseling gestabiliseerd. Dit leidt tot een snellere verbranding van vetten. Inwendig gebruik van Aloë Vera is goed voor diabeten omdat het het bloedsuikerniveau reguleert. Eén van de belangrijkste voordelen van Aloë Vera is het versterken van het immuunsysteem.

Voordelen van Aloe Vera drank

Aloë Vera drank wordt gemaakt Aloë Vera gel, het binnenste gedeelte van het blad en wordt verwerkt tot een Aloë Vera drank van pure Aloë Vera gel. In de gel bevinden zich alle vitamines en mineralen. Doordat dit zo puur mogelijk wordt gehouden, bevat de drinking gel enorm veel stoffen die een gunstige werking hebben op het lichaam, een gezonde spijsvertering, het immuunsysteem en een gezonde en verzorgde huid. Drink regelmatig Aloë Vera-sap om je lichaam de nodige aminozuren te geven. Daarnaast is het een goede bron van vitaminen C en E. Personen die leiden aan spijsverteringsproblemen, maagzuurproblemen, maagzweren, aambeien, urineweginfecties, colitis, prostaatproblemen, reumatische pijn en artritis, hebben ook baat bij het regelmatig drinken van Aloë Vera-sap.

Al generaties lang wordt het sap, de aloïne, van de plant gebruikt als laxeermiddel. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat Aloë Vera inderdaad helpt tegen constipatie. Let wel op: de aloïne bevat antrachionen, krachtige stoffen die bij verkeerd gebruik de normale darmwerking kunnen verstoren en krampen of diarree kunnen veroorzaken. Opteer bij verstopping voor de aloë-gel. Deze is veel milder en veiliger. (*)

(*)Voor medisch advies, raadpleeg altijd eerst uw huisarts, die zal de juiste dosering aangeven.

♡♡♡

Aloë Vera bij afvallen

Om gewicht te verliezen kan er worden gedacht aan een streng dieet, veel sporten, weinig eten en ga zo maar door. Vaak is diëten toch wel ongezond, en het komt ook wel regelmatig voor dat mensen ervoor kiezen om zichzelf uit te hongeren i.p.v. af te vallen op een gezonde manier.

Voor mensen die geen fan zijn van de smaak van Aloë Vera is het geen enkel probleem, want als je wilt afvallen met de LR Aloë Vera Drinking gel, hoef je echt geen bekers vol te drinken. Het beste is 30ml in een maatbekertje te drinken en dit ongeveer twee tot drie keer per dag. De Aloë Vera drinking gel bevat enorm veel vitaminen en mineralen en kan valt onder de categorie voedingssupplement. Er gezond bij eten is dan natuurlijk ook van groot belang. De reden dat je er door kunt afvallen, is omdat de stofwisselingssnelheid van het lichaam stabiliseert.

Hierdoor wordt het gehalte aan lipiden verlaagd en op deze manier zal vet worden verbrand. LET OP bij de aankoop van goedkope Aloë Vera drankjes, er wordt vaak van alles aan toegevoegd, zoals suikers om het drankje lekkerder te maken, maar hierdoor wordt het dus weer een stuk ongezonder, en bovendien zal het gewichtsverlies ook minder snel gaan, juist door die extra suikers, het moet dus wel puur gedronken worden.

Heb je last van maagzuur, maagpijn, buikpijn, een urineweginfectie, prostaatproblemen of aambeien, bij gevoelige darmen. Ook dan kan Aloë Vera goed helpen. Het kan de klachten verlichten, maar let er wel op dat het het probleem niet oplost. Ga dus wel naar een dokter wanneer er sprake is van dit soort problemen. Aloë Vera kan ervoor zorgen dat je minder pijn/last hebt, maar zal niet zorgen voor genezing. (*)

(*)Voor medisch advies, raadpleeg altijd eerst uw huisarts

♡♡♡

Waarom Aloë Vera Shampoo?

Ook voor het haar en het hoofdhuid heeft Aloë Vera vele voordelen. In bepaalde culturen fungeert Aloë Vera als shampoo en conditioner. Het versterkt, voorkomt haarverlies en verwijderd schadelijke stoffen van het haar. Natuurlijke shampoo is een goede basis voor de hoofdhuid. Veel shampoos kunnen zorgen voor een droge hoofdhuid of schilfers. Vaak zitten er stoffen in de shampoos die niet altijd even goed zijn voor het lichaam, of waar mensen allergisch kunnen voor zijn. Aloë Vera geeft extra bescherming voor de hoofdhuid en het haar. Met een natuurlijke shampoo begin je dag goed verzorgd en schoon.

LR Health & Beauty biedt een compleet assortiment aan van natuurlijke shampoo, dus voor ieder wat wils. Veel mensen hebben tegenwoordig last van jeuk of haaruitval, dit kan ook een teken dat je lichaam slecht reageert op bepaalde stoffen die verwerkt zijn in sommige haarverzorging producten.

Hoe weet je trouwens of je een geïrriteerde hoofdhuid hebt? Wanneer de huid op het hoofd rood en geïrriteerd is, is die vaak erg gevoelig en dat kun je voelen tijdens het wassen van je haar. Een ander symptoom is, dat je last krijgt van schilfers, en dat ziet er niet bepaald fris uit. Een oplossing die helpt bij het herstellen van je hoofdhuid op een natuurlijke manier, is Aloë Vera.

Voordelen van natuurlijke shampoo
Het helpt bij een droge en/of schrale huid, geeft een fris en aangenaam gevoel, gezond, glanzend en verzorgd haar door de Aloë Vera in natuurlijke shampoo, een gezondere hoofdhuid. Masseer enkele minuten wat Aloë Vera in je hoofdhuid om haarroos te behandelen. Daarna uitspoelen.

LET OP!: Soms kan het voorkomen, wanneer je overstapt van een gewone shampoo naar een natuurlijke shampoo dat je niet onmiddellijk het gewenste resultaat ziet. Een mogelijk reden is omdat jouw haar eerst aan de nieuwe shampoo moet wennen of doordat de stoffen van de vorige shampoo nog aanwezig zijn in je haar. Tip! Gebruik na de shampoo ook een conditioner.(*)

(*)Voor medisch advies, raadpleeg altijd eerst uw huisarts

♡♡♡

Aloë Vera en droge handen/kloven

In de winter heeft het lichaam al snel een tekort aan van alles en nog wat. Denk aan vitamine D of een verminderde weerstand. Je wordt vaak sneller ziek, maar ook de huid kan het flink te verduren krijgen. Een droge huid kan verder gaan dan slechts schilfertjes. Er kunnen zelfs barsten en kloven ontstaan in de huid en dan weet je dat het helemaal mis is.

Kloven ontstaan vaak wanneer er zich er een dikke laag eelt op de huid bevindt. Eelt beschermt de huid tegen invloeden van buitenaf. Wanneer deze laag te dik wordt en de huid uitdroogt, kan deze gaan barsten. Wanneer de kloven dieper worden kan dit ernstige pijn veroorzaken en kan dit zelfs gaan bloeden, en in het ergste geval gaan ontsteken. Het is daarom belangrijk om de huid goed te verzorgen en in de gaten te houden. Het belangrijkste is dat de huid ten alle tijden goed gehydrateerd wordt, ook wanneer je geen last hebt van kloven.

Bij kleine kloven is het goed om de Aloë Vera voetcrème in grote hoeveelheid aan te brengen en deze goed uit te smeren tot deze volledig in de huid is getrokken. Bij grotere kloven geldt eigenlijk hetzelfde, maar in dat geval is een pedicure toch raadzaam. U kunt daarna gewoon de voetcrème meerdere malen per dag aanbrengen. Hierdoor zal het natuurlijke proces zich versnellen. Wanneer de kloven eenmaal herstelt zijn, is het aan te raden deze door te gebruiken, zodat de huid gehydrateerd, soepel en zacht blijft.

Aloë Vera is perfect als je last hebt van een droge huid en droge handen. Het is wel belangrijk om goed te kijken of een crème geschikt is voor de handen. Handen zijn gevoeliger dan bijvoorbeeld je benen, en je wilt dan ook niet kiezen voor een crème waarin onder andere parfum verwerkt is. Totaal OVERBODIG en het zal je huid niet verder helpen.

De juiste Aloë Vera verzorging, zorgt ervoor dat de huid gehydrateerd wordt en kan bovendien de meest droge huid weer soepel en glad maken. Zelfs als je al last hebt van een gebarsten huid, bijvoorbeeld rondom de knokkels, knieën en ellebogen... Het prettige aan dit soort crèmes is bovendien dat ze snel intrekken, want je wilt niet urenlang rondlopen met een crème op je handen die maar niet intrekt.

TIP!: Denk eraan om ook de nagelriemen goed in te smeren, want ook deze kunnen wel wat extra verzorging gebruiken. Dus als je last hebt van droge handen, is Aloë Vera je redder in nood! (*)

(*)Voor medisch advies, raadpleeg altijd eerst uw huisarts

♡♡♡

Aloë Vera bij Acne

Er zijn vele methodes om van acne af te geraken, maar heb je ooit al eens gedacht aan Aloë Vera? Dit is een natuurlijk middel waardoor de kans op een allergische reactie ook meteen een stuk kleiner wordt. Wanneer we last hebben van acne, proberen we vaak van alles uit.

Van tandpasta die puistjes doet uitdrogen tot middeltjes die te koop zijn bij de drogist maar die bevatten vaak ingrediënten die erg agressief kunnen zijn voor de huid.  Wat de oorzaak van je acne ook is, de kans is groot dat Aloë Vera je kan helpen.

Wat Aloë Vera eigenlijk kan doen, is dat het de acne tegengaat, maar verder zorgt het ook voor genezing van een beschadigde en geïrriteerde huid. Door acne kunnen er vaak littekens ontstaan. Bij het dagelijks gebruik van Aloë Vera zullen de littekens in ieder geval sterk gaan verminderen. Wat zeker ook NIET mag negeren bij een huid met Acne, is HYDRATEREN.

Dit is zo ontzettend belangrijk! Wist je dat Aloë Vera-gel bijna vier keer zo snel als water opgenomen wordt door de huid? Zelfs de onderste huidlagen kunnen genieten van de voordelen van de gel/crème. En last but not least: Het prettige is dat er geen nadelen zijn aan Aloë Vera. Doordat het een natuurlijk middel is, is de kans op bijwerkingen zo ontzettend klein, in tegenstelling tot andere producten. (*)

(*)Voor medisch advies, raadpleeg altijd eerst uw huisarts

♡♡♡

Aloë Vera bij eczeem

Er bestaan verschillende soorten eczeem over de hele wereld. Eczeem is hierdoor een grote verzamelnaam geworden voor verschillende huidaandoeningen. Van veel soorten zijn de oorzaken niet eens bekend, maar van een aantal wel. Een veel voorkomend probleem is dat er een onderhuidse irritatie is die door de huid naar buiten komt. Symptomen die gepaard gaan met eczeem zijn; jeuk, roodheid, bultjes, schilfers en blaasjes. Ook komt het vaak voor dat de symptomen tegelijkertijd opduiken. Een paar gekende klachten die wij vaak horen/tegenkomen:

√Aangeboren
√Ontstaan door irritatie.(Hierbij moet je denken aan veel stof of een allergische reactie)
√Door te veel water en zeep te gebruiken
√Uitdroging en veel jeuk waardoor je de neiging hebt om te gaan krabben

TIP!: Vooral bij kinderen is dit een veel voorkomend probleem, wat de jeuk en de eczeem alleen maar erger maakt. Door er Aloë Vera op te smeren, wordt de huid o.a. verkoelt en neemt de jeuk af en kun je deze cirkel doorbreken.

Naast dat de huid goed verzorgt moet worden, is het bij eczeem ook aan te raden om je inwendige goed te verzorgen, omdat de oorzaak van eczeem onder de huid zit, en dus van binnenuit ontstaat. Je kan dus Aloë Vera ook inwendig gebruiken. Door middel van voedingssupplementen of pure Aloe Vera drank. Die ondersteunen het lichaam bij de afvoer van afvalstoffen. Aloë Vera heeft een gunstige werking op de bloedsomloop en dat omdat het boordevol essentiële vitaminen en mineralen zit. Dus ook om de eczeem huid van binnenuit te herstellen. (*)

(*)Voor medisch advies, raadpleeg altijd eerst uw huisarts

♡♡♡

Aloë Vera en Psoriasis

Psoriasis kan door veel verschillende oorzaken komen. Echter heeft de wetenschap de precieze oorzaak nog niet 100% weten te achterhalen. Wel is het zo dat Psoriasis versterkt of verzwakt kan worden door uw levensstijl. Veel mensen hebben een positieve werking van Aloë Vera ervaren, en een duidelijke vermindering van de Psoriasis gezien.

Aloë Vera heeft een gunstig effect op je immuunsysteem, darmen, gewrichten en je huid en kan daarmee helpen om eventuele ziektes te voorkomen. Omdat Psoriasis van binnen uit komt, is het heel belangrijk je innerlijk ook goed te verzorgen. Aloë Vera helpt om de cellen gezond en vitaal te houden, en daardoor de kans op ontstekingen onder de huid doet verminderen. Verschillende Aloë Vera drinking gels en crèmes kunnen ervoor zorgen dat de rode, geïrriteerde huid zich op een natuurlijke manier kan herstellen, wat bij veel mensen heeft geleid tot vermindering van de Psoriasis. Daarnaast zorgt de Aloë Vera gel ervoor dat de huid goed gekoeld wordt, en dus minder irritaties veroorzaakt. (*)

(*)Voor medisch advies, raadpleeg altijd eerst uw huisarts

♡♡♡

Aloë Vera bij Aften

Een aft kan erg vervelend zijn en kan op behoorlijk lastige plekken zitten. Een aft is een klein dat in de mond(Bijv: in de wangen, lippen, op de tong of op het tandvlees). De kleur van een aft is vaak wit maar kan ook wat geler zijn. Wat de oorzaak is van aften is niet geheel bekend. Er wordt vaak gezegd dat het te maken heeft met vitaminetekort of een slecht afweersysteem.

In de mond leven héél véél bacteriën die ervoor kunnen zorgen dat je niet snel van je aft afgeraakt, en bovendien kan je er nog eens behoorlijk wat last van hebben. Een gewone tandpasta zorgt ervoor dat onze mond gereinigd is, maar voorkomt in elk geval geen aften en geneest ze ook zeker niet. Bij het dagelijks poetsen van je tanden met een Aloë Vera tandpasta zal je dus wel sneller verlost zijn van je vervelende aften. De Aloë Vera zorgt ervoor dat de tanden en het tandvlees gezond blijven en is bovendien ook erg geschikt voor mensen die vaak last hebben van ontstekingen in het tandvlees. Door het Echinacea extract dat in Aloë Vera tandpasta is toegevoegd, zullen ontstekingen verminderen. Het gebruik van een Aloë Vera tandpasta kan zelfs helpen om je immuunsysteem te verbeteren!

De Aloë Vera tandpasta kan je gerust ook dagelijks gebruiken om gewoon je tanden te  poetsen Het gebruik van deze tandpasta is niet veel anders dan normale tandpasta. Het enige verschil is dat je het niet moet uitspugen zodat het optimaal zijn werk kan doen tegen de aften. Poets je tanden gedurende ongeveer twee minuten en dit twee maal per dag. Het is dus meer dan OK om een Aloë Vera tandpasta in plaats van een normale tandpasta te gebruiken. Ten slotte blijkt dat een Aloë Vera tandpasta ook nog eens gezonder is dan de normale tandpasta. Dit heeft te maken met de ingrediënten. Dus genoeg redenen om over te stappen op een Aloë Vera tandpasta, of je nu last hebt van tandvleesontsteking, vervelende aften of niet. TIP!: Wees voorzichtig bij het poetsen rondom het gebied van de aft. Poets hier dus niet extra overheen, de tandpasta zal de aft wel bereiken. (*)

(*)Voor medisch advies, raadpleeg altijd eerst uw huisarts

♡♡♡

Aloë Vera bij Aambeien

Aambeien is iets waar we ons snel voor schamen, maar dat is helemaal niet nodig. Maar liefst 1 op de 3 Belgen krijgt er weleens mee te maken. Een gemakkelijke optie om er vanaf te komen, is Aloë Vera gel te drinken. Aambeien ontstaan als iemand last heeft van bloedaderen die gezwollen zijn en rondom de anus zitten. Niet erg aangenaam en ze kunnen behoorlijk pijnlijk zijn. Dus, zeker iets waar je zo snel mogelijk vanaf wil, maar wellicht liever niet mee naar de huisarts gaat.

Bij aambeien is het probleem eigenlijk al aanwezig bij de darmen. Er zijn allerlei manieren om de darmen weer gezond te krijgen, en Aloë Vera is er één van. Bij aambeien kunt u het best de Aloë Vera Gel drinken. Hierdoor worden de darmen rustiger en is de kans groot dat u al snel, na enkele dagen het verschil merkt. Bij het drinken van Aloë Vera gel worden de darmen optimaal gereinigd en is de kans op vervelende infecties meteen geringer door de ontstekingsremmende werking van Aloë Vera.

LET OP!: Aloë Vera is geen vervanger van het medicijn dat enkel een huisarts u kan voorschrijven. Dus, wanneer u last blijft hebben, is het aangeraden om uw huisarts te raadplegen. (*)

(*)Voor medisch advies, raadpleeg altijd eerst uw huisarts

♡♡♡

Aloë Vera bij darmproblemen

Veel mensen hebben regelmatig last van hun darmen. Dit kunnen vervelende klachten als diarree of juist constipatie betekenen. Dit kan liggen aan de voeding, maar soms kan er ook geen logische verklaring voor gevonden worden en moet men er maar mee leren leven. In deze gevallen kan Aloë Vera een gunstig effect hebben. Aangeraden is om sowieso altijd te kijken waar het probleem vandaan komt, maar Aloë Vera zou ervoor kunnen zorgen dat je minder klachten hebt. Aloë Vera reinigt de darmen en kan zelfs bacteriën verwijderen. De darmen worden als het ware helemaal schoongespoeld.

Darmproblemen kunnen ook chronisch zijn, of als je gewoon ziek bent. Ook in deze situatie wil je zo weinig mogelijk last hebben van krampen, diarree of constipatie. Bij een voedselvergiftiging en buikgriep moet de bacteriën het lijf uit. Dus ook hierbij is Aloë Vera een goede optie, omdat de darmen gereinigd worden. Aloë Vera zal niet zorgen voor verstopping, in tegenstelling tot vele andere middeltjes die worden voorgeschreven  wanneer iemand ziek is.

De beste manier is dus Aloë Vera te drinken, wanneer je wilt dat het werkt voor je darmen. De drank is trouwens ook effectief wanneer je last hebt van andere problemen zoals bijv.: nierstenen of maagpijn. Natuurlijk blijft het altijd verstandig om eerst je arts te raadplegen. Wanneer er een diagnose gesteld is, kan je altijd Aloë Vera nemen om je beter te voelen. Aloë Vera is gezond, erg betaalbaar en kan door vrijwel iedereen worden gebruikt omdat het ook nog eens natuurlijk is! (*)

(*)Voor medisch advies, raadpleeg altijd eerst uw huisarts

♡♡♡

Aloë Vera en hooikoorts

Wanneer de lente terug in aantocht is, is het ook weer tijd voor pollen. En dat betekent helaas ook voor veel mensen dat de hooikoorts weer opkomt. Niezen, rode ogen en een loopneus zijn de typische symptomen voor hooikoorts. Ons immuunsysteem geeft dan ook een te heftige reactie. Er kan in dat geval worden gekozen voor een pil die werkt tegen hooikoorts en andere allergieën. Bovendien werken deze pillen ook lang niet voor iedereen. Al ooit eens gedacht aan Aloë Vera als een mogelijke goede oplossing?

Wanneer iemand last heeft van hooikoorts, worden er allerlei middelen in de strijd gegooid. Niet alleen tabletten tegen hooikoorts, maar ook oog- en neusdruppels bijvoorbeeld. Alles om de vervelende klachten zoveel mogelijk tegen te gaan. Aloë Vera kan er echter voor zorgen dat niets van dit nog nodig is.

LET OP!: Er is kans dat het niet meteen zal gaan werken. Geef dus niet meteen de hoop op, door na een paar dagen al te stoppen. Bij sommige mensen duurt het een aantal weken vooraleer het effect te merken.

TIP!: Wanneer iemand dus elk jaar last heeft van hooikoorts, is het verstandig om een aantal weken op voorhand te starten met Aloë Vera. (*)

(*)Voor medisch advies, raadpleeg altijd eerst uw huisarts

♡♡♡

Aloë Vera en littekens/wondjes

Een wondje kan al snel veranderen in een litteken dat nooit meer zal verdwijnen, en dat heb je natuurlijk pech. Het beste is dus om er op tijd bij te zijn. Heb je een wond(je) die niet open staat en waarvan je denkt dat het een litteken gaat worden? Wacht dan niet te lang met Aloë Vera crème smeren.

TIP!: Voor een optimaal resultaat is het aangeraden om dit een aantal keer per dag te doen.

Ook als litteken al ontstaan is, is het nog niet te laat om te beginnen met Aloë Vera gel of crème. Helaas zal het litteken niet volledig verdwijnen als het er al is, maar toch kan het litteken wel een stuk minder duidelijk worden. Smeren is dus de boodschap, en dit een aantal keer per dag.

Wist je dat Aloë Vera kan bovendien diep kan doordringen in de huid waardoor de huid zich tot maar liefst 7 keer sneller en beter kan herstellen dan wanneer je helemaal niets zou gebruiken bij de wond! Het is dus absoluut het proberen waard en zolang je regelmatig smeert, zal je ook resultaat zien. Verder is Aloë Vera niet alleen goed om littekens tegen te gaan, maar zal de huid meteen worden gevoed en een heleboel vitamines binnenkrijgen. Precies de reden dat het niet alleen op wondjes handig is, maar ook voor andere huidproblemen zoals acne, eczeem,enz...

TIP!: Het heeft trouwens ook nog zin om Aloë Vera gel of crème te smeren bij een litteken dat maximaal 18 maanden oud is. Je hebt dus nog 1,5 jaar de tijd voor het litteken ook definitief een litteken is! (*)

(*)Voor medisch advies, raadpleeg altijd eerst uw huisarts

♡♡♡