Product alert! SiennaX Clear H2O Self tan

juni 8, 2022 NewNew

♡♡♡

Ik ben dol op zonnebaden al van sinds ik heel jong was. Maar realiseerde echter na verloop van tijd dat 'liggen bakken in de zon' om die mooie bronzen tint te verkrijgen niet erg verantwoord was, en indien ik mijn huid niet verder wilde beschadigen, ik zelfbruiners moest leren gebruiken.

En ja, nu de avonden weer wat langer worden, het terug warmer wordt, en de zomer in de lucht hangt, is een gebruinde huid weer helemaal in. En dan is er ook die 'maar', want overmatige blootstelling aan schadelijke UV-stralen veroorzaakt voortijdige veroudering van de huid en verhoogt bovendien ook het risico op huidkanker. Dus wat is het alternatief? Om een ​​self tan bruiningsplan te hebben, natuurlijk!

De Self Tanning producten van SiennaX voor thuisgebruik zijn fantastisch en slepen jaar na jaar belangrijke beauty awards in de wacht. Hiermee ben je verzekerd van een hoogstaande en beste kwaliteit aan zelfbruiningsproducten.

Waarom SiennaX?

Dermatologisch getest

Vegan friendly

Klinisch bewezen

Mooi gezond bruin kleurtje

 

De next-gen manier om bruin te worden is de SiennaX H2O heldere formule. Het belangrijkste verschil tussen een heldere formule en een traditionele formule is dat een traditionele formulering een richtkleur bevat die je laat zien waar je de kleurtint hebt aangebracht. (Deze richtkleur is de kleur die normaal gesproken tijdens de ontwikkelingstijd op je kleren en andere materialen kan worden overgedragen). Een heldere kleur vereist een beetje meer nauwkeurigheid bij het aanbrengen, want die heeft slechts een lichte glans om je te laten zien waar je de zelfbruiner al hebt aangebracht.

Maar de voordelen van een heldere formule zijn echt wel de extra tijd waard. En de vraag naar een heldere kleur is de afgelopen jaren enorm gestegen. Omdat een heldere kleur bij het aanbrengen onzichtbaar is, is er geen onaangename overdracht op kleding of lakens tijdens de ontwikkelingstijd. Een heldere kleur is dus een absolute must-have! Vooral bij bruiloften, en voor die last-minute situaties waarin je een witte outfit draagt.

Dus heeft SiennaX DE oplossing: De Self Tan Clear Water Mousse. Een geavanceerde formule boordevol hyaluronzuur, een ster-ingrediënt dat tot 1000x zijn eigen gewicht aan water vasthoudt, en Aloë Vera om de huid te hydrateren en te voeden. Ook verkrijgbaar in de varianten Gradual en Ultra Dark.

 

♡♡♡

SiennaX Gradual Clear Self Tan Water Mousse:

(200ml)

Deze veganistische formule bouwt je tan op tot een licht-medium dagelijkse gloed bij continu gebruik gedurende een paar dagen. Binnen 6-8 uur is jouw kleur zichtbaar. Een lichte, heldere glans bij het aanbrengen helpt je om te zien waar je het al hebt aangebracht. Dit product is ideaal voor mensen die voor het eerst bruin willen worden of voor mensen die hun bestaande kleur willen aanvullen.

SiennaX Self Tan Clear Water Mousse:

(200ml)

Deze veganistische formule creëert een onberispelijke medium-diepe gloed met slechts één applicatie en bevat geen richtkleur, wat betekent dat de Mousse NIET afgeeft op kleding en beddengoed! Binnen 6-8 uur is jouw kleur zichtbaar.

SiennaX Ultra Dark Clear Self Tan Water Mousse:

(200ml)

Deze veganistische formule creëert een verbluffende diepe, ultradonkere gloed met slechts één applicatie en bevat geen richtkleur, wat betekent dat de Mousse NIET afgeeft op kleding en beddengoed! Binnen 6-8 uur is jouw kleur zichtbaar.

Weetje: De foamer-pomp bevat 35% gerecycled plastic na consumptie, dat anders op de vuilstort zou belanden. De fles en dop zijn ook volledig recycleerbaar.

♡♡♡

Hoe breng je een self tanner aan?

Om te beginnen, als je iemand bent die altijd bang is om zelfbruiners te gebruiken omdat ze vlekken op je spullen kunnen veroorzaken, dan zijn de heldere zelfbruiners iets voor jou.

Tip!: Ook bij de heldere formules is het aan te raden om losse kleding te dragen en geen ondergoed om een ​​gelijkmatige kleur te krijgen totdat je je huid afspoelt, omdat je nog steeds product op je huid hebt.

Het volgende grote voordeel van het gebruik van een zelfbruiner met een heldere oplossing is dat je de echte kleur van je huid kunt zien als de kleur zich ontwikkelt, in tegenstelling tot het gebruik van traditionele bronzers lijkt het dat je je bruin kleurtje verliest, terwijl je in werkelijkheid gewoon de guide color afspoelt.

Maak je ook geen zorgen bij het aanbrengen van een zelfbruiner zonder guide color, want je kunt nog steeds zien waar je het product hebt aangebracht (en waar niet), want je zal een lichte glans zien totdat het opdroogt. Als het er ergens een beetje dof uitziet, breng dan gewoon meer product aan. Heldere zelfbruiners werken hetzelfde als andere zelfbruiners, maar het verschil is dat ze niet de guide color bevatten die andere producten wel hebben.

Hoe de huid voor te bereiden om een ​​heldere zelfbruiner aan te brengen?

Wat betreft het aanbrengen van zelfbruiners met heldere oplossing, of het nu een mousse of spray is, zorg er eerst voor dat jouw huid is goed voorbereid is! Veel mensen slaan het voorbereidende deel van een zelfbruiner over, maar vragen zich daarna af waarom hun kleurtje streperig of vlekkerig is en snel vervaagt? De juiste voorbereiding is zooooo belangrijk om die perfecte bruine kleur te garanderen:

Exfoliëren: Scrub je huid voordat je een zelfbruiner aanbrengt, de dag ervoor is het beste. Je moet alle overtollige huidcellen van jouw lichaam verwijderen om ervoor te zorgen dat de gebieden met meer dode huidcellen niet donkerder bruin worden dan de rest van het lichaam.

Tip!: Scrub van top tot teen en over je hele gezicht om het perfecte canvas te creëren en de zelfbruiner gaat gebruiken.

Scheren: Gebruik de juiste scheerschuim of producten en een nieuw scheermesje zodat je je huid niet gaat irriteren. Als er tijdens het aanbrengen haar in de weg zit, kan de doorzichtige zelfbruiner niet gelijkmatig op de huid worden aangebracht, en dit zal waarschijnlijk resulteren in een vlekkerige bruine kleur.

Een andere goede reden om je te scheren voordat je de zelfbruiner aanbrengt, is om te voorkomen dat je je een paar dagen na het aanbrengen moet scheren, waardoor de zelfbruiner door het scheermesje kan worden verwijderd.

Hydrateren: is ook zo belangrijk als het gaat om selt tanning! Breng een vochtinbrengende crème aan op het hele lichaam, gezicht en voeten.

Besteed aandacht aan de delen van je lichaam die droger zijn, zoals knieën, enkels en ellebogen. Deze plekken hebben vaak wat meer vocht nodig om het zelfbruinende product egaal tte kunnen aanbrengen.

Tip!: Een tanning mitt zorgt er ook voor dat je de transparante zelfbruiner gelijkmatig en soepel over je hele lichaam kan aanbrengen.

Kijk goed naar de glans die de doorzichtige zelfbruiner heeft achtergelaten als richtlijn voor waar je de zelfbruiner wel en niet hebt aangebracht, en zorg ervoor dat je geen plekjes overslaat.

Wacht ongeveer 4 tot 8 uur na het aanbrengen zodat de kleur zich volledig kan ontwikkelen voordat je onder de douche springt. Te vroeg douchen kan ervoor zorgen dat jouw kleurtje zich niet voldoende ontwikkelt en het resultaat dus niet zal zijn zoals het zou moeten. Ook andere activiteiten waarbij jouw huid nat kan worden of je gaat zweten zijn te vermijden.

Tip!: Als je een diepere bruine kleur wilt, kun je dezelfde heldere zelfbruiner de volgende dag opnieuw aanbrengen voor een donkerdere tint. Het zorgt er ook voor dat je een kleurtje hebt dat langer aanhoudt.

Weetje: Vergeet niet om na gebruik je handen goed te wassen!

Concentreer je op één gebied tegelijk, doe je rechterarm en dan je linker, en verdeel het product in kleine delen. Dit is een zekere manier om een ​​gelijkmatige toepassing te bekomen.

Ben je er nog steeds niet van overtuigd dat je een zelfbruiner met een heldere oplossing onder de knie kunt krijgen? Doe dan een ​​patchtest zo kan je zelf testen en experimenteren totdat je de perfecte tint hebt gevonden.

Weetje: SiennaX heeft ook de Gradual Tanning Drops, waarbij elke twee druppels jouw tint donkerder maken.

♡♡♡

Welke self tanner heb je het liefst? De heldere formule (zonder bruine tint)💦 of die met een guide color?🤎

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *