@Home Brows kit SiennaX

december 16, 2021 NewNew

♡♡♡

Wenkbrauwen vormgeven kan zo dramatisch of zo natuurlijk als je wenst!

Bij het stylen van wenkbrauwen gaat het niet alleen om het kunnen creëren van de juiste vorm, maar ook om het verkrijgen van de juiste kleur.

De Brows Home Kit van SiennaX  bestaat uit 4 formules die door kleurexperts zijn samengesteld om de perfecte wenkbrauwtint te creëren voor langdurige, glanzende en volkomen natuurlijk ogende wenkbrauwen! Kies de kleur die het beste overeenkomt met de natuurlijke kleur van jouw wenkbrauwen. In het gamma: Zwart, grijs, bruin, en lichtbruin om uit te kiezen.

Van nature heb ik redelijk licht haar en gebruik ik zelf de bruine tint (nummer 3) De tinten kunnen tussen 1 en 10 minuten blijven zitten, maar ze ontwikkelen zich zo snel dat het meestal maar 1 tot 2 minuten duurt.

Het verven van wenkbrauwen is een semi-permanente behandeling en zal dus na verloop van tijd vervagen. Het werkt op dezelfde manier als een semi-permanente haarverf en moet opnieuw worden aangebracht zodra je kleur zijn oorspronkelijke levendigheid verliest.
Het voordeel van het gebruik van niet-permanente wenkbrauwtinten, is dat je volgens jouw goesting de kleur kan veranderen en het is bovendien veel goedkoper dan andere vormen van shapen zoals microblading en tatoeëren. Bovendien is er geen pijn bij betrokken. Dus heel comfortabel, snel en effectief. Veel van de voordelen van microblading kunnen ook worden bereikt door gewoon je wenkbrauwen te verven. Door de wenkbrauwen een tint donkerder te kleuren, zien ze er direct dikker uit en ontstaat de illusie van een zwaardere wenkbrauw. Donkere wenkbrauwen voegen drama, diepte en glamour toe aan je gezicht.

Weetje!: Wanneer je een tint voor het eerst op je wenkbrauwen gaat gebruiken, hou er rekening mee dat deze verrassend donkerder kan lijken dan verwacht. Ten tweede, als je een nat wattenschijfje gebruikt om je tint te verwijderen, zullen je wenkbrauwen er op het eerste zicht ook donkerder uitzien omdat ze vochtig zijn. Dus het kan een beetje tijd kosten om te wennen aan de kleurverandering. Bij eventuele vlekjes werkt de Sienna X Tint Stain Remover snel om deze van de huid te verwijderen!

Verven mag trouwens ook geen pijn doen of een prikkend gevoel op jouw huid veroorzaken. Het is net alsof je je haar gaat kleuren. Let wel, dat sommige gevoelige huidtypes of mensen die bepaalde medicijnen gebruiken, wel vatbaarder kunnen zijn op een eventuele reactie, zeker als er al een eerdere reactie kwam op bijv.: haarkleurmiddelen en wimperverven. Maar je kan gewoon een patch-test doen om het risico op bijwerkingen uit te sluiten.

Weetje!: Ga nooit jouw wenkbrauwen verven op een geïrriteerde huid of na gezichtsbehandelingen zoals waxen en massages. Wacht altijd tot jouw huid hersteld is voordat je gaat kleuren.

♡♡♡

Maar hoe beslissen hoe donker je je wenkbrauwen moet verven?

Wel, dit hangt af van je teint, haarkleur en de uiteindelijke look die je nastreeft. Het algemene advies is om een tint donkerder te gaan dan je natuurlijke haarkleur om je wenkbrauwen er direct dikker, voller en langer uit te laten zien. Bijv.:

Donkerblond gaat goed met warme tinten, terwijl bij platinablond eerder gouden tinten passen.
Lichte brunettes gaan voor warmere bruintinten, maar chocoladebrunettes kunnen ook een rijkere kleur kiezen.
Koperkleurige roodharigen staan goed met donkere koperen wenkbrauwen en diepere roodharigen met kastanjebruine lokken met bruine tinten.
Natuurlijk houdt niets je tegen om je gebleekte blonde haar te combineren met bijna zwarte wenkbrauwen als je voor die glamoureuze Marilyn Monroe look wilt gaan.

♡♡♡

Hoe toe te passen?

√  Je start met het voorreinigen van je wenkbrauwen met een wattenschijfje en de Sienna X Micellar Make-up Remover. Die zorgt ervoor dat je met een schone lei begint en alle make-up op en rond de wenkbrauwen verwijdert voordat je de tint gaat aanbrengen. Het Sienna X Micellar Water is echt een zaligheid en samengesteld met Panthenol Pro-Vitamine B5, Gemberwortelextract en Kamillebloem.

√  Meng 2 cm SiennaX Brow and Lash Tint met 2-3 SiennaX Tint Cream Developer. Aanbrengen op je wenkbrauwen en 1-10 minuten laten inwerken, afhankelijk van hoe sterk je de tint wilt hebben, en vervolgens verwijderen.

√  Herhaal dit als je de kleur wilt intensifiëren.

🎥

Weetje!: SiennaX voorziet alles om een beetje luxe toe te voegen aan de behandeling met o.a. de verkoelende Collageen oogmaskers die zorgen voor meer comfort, donkere kringen, wallen en fijne lijntjes onder de ogen aanpakken. Ikzelf vind deze een ware ontspanning!
Draag geschikte handschoenen bij het aanbrengen.

Weetje!: Dit product is niet bedoeld voor gebruik bij personen onder de 16 jaar. Spoel je ogen onmiddellijk uit als het product ermee in contact komt.

♡♡♡

Wat heb je nodig om je wenkbrauwen te modelleren en te perfectioneren?

√  Een spoolie: een onmisbaar hulpmiddel bij het vormgeven van wenkbrauwen zodat de haartjes allemaal in dezelfde richting wijzen. Deze eenvoudige truc zorgt ervoor dat je wenkbrauwen er meteen dikker uitzien. Het SiennaX Wenkbrauwpotlood met Fixing Serum bevat een spoolie en serum om elk haartje een wasachtige textuur te geven die de illusie van vollere wenkbrauwen creëert.

√  Opvullen van de schaarse gebieden in de wenkbrauwen: Het SiennaX wenkbrauwpotlood heeft een driehoekige punt. Gebruik gewoon de fijne, gehoekte punt om elk haartje naar binnen te 'trekken' en voeg structuur en diepte toe met een gearceerde finish. Bovendien heeft het dubbelzijdige potlood een fixerend serum aan het ene uiteinde, zodat je je wenkbrauwen kunt fixeren. Dus alles wat je nodig hebt in één handig potlood.

√  Camoufleren en verlichten: Werk je wenkbrauwen af met de Sienna X Illuminating Duo, een vleugje matte concealer om het wenkbrauwgebied op te fleuren, te definiëren en eventuele roodheid en onregelmatigheden te verzachten en te camoufleren. Meng met de warmte van je vingertoppen, zodat er geen duidelijk contrast zichtbaar is, maar een natuurlijke gradatie van de huid tot de wenkbrauwen. Werk af met een beetje glans, onder de wenkbrauwen en in de binnenste ooghoeken om te egaliseren. Dit geeft ook een liftend effect van de wenkbrauwen, waardoor je ogen beter uitkomen.

√  Het resultaat? Mooie natuurlijkere en gedefinieerde wenkbrauwen die weinig tot geen make-up nodig hebben, dus weer wat tijd uitgespaard ’s morgens in de badkamer.

Heb jij het al geprobeerd? Deze Brows Set is the ONE!

https://fauxglowspraytan.be/-siennax-brows/