Maak je huid HERFST-PROOF!

november 6, 2021 NewNew

♡♡♡

Dat het nu herfst is, brengt een paar voordelen met zich mee: De herfst biedt prachtige kleuren en binnen zitten wordt gelijk een stuk gezelliger. We kunnen ons weer verstoppen in warme dikke truien en warme chocomelk drinken is gewoon weer toegestaan. Lolll! Maar tijdens de switch van zomerweer naar herfstweer kan de huidconditie veranderen. Vooral gure wind en regen tijdens de herfst kunnen een negatief effect hebben op onze huid. Dus na een lange wandeling of dagelijks tochtje op de fiets kan de huid wel een hydra-boost gebruiken. Ook de verwarming is niet altijd de beste vriend van onze huid trouwens. Bij het aanzetten van de chauffage verandert de luchtvochtigheid en deze droge lucht kan ervoor zorgen dat de huid minder goed vocht gaat opnemen en vasthouden. In de herfst kan het daarom geen kwaad om je huid te voorzien van wat extra hydratatie! De Aloë Vera Propolis Crème van LR Health & Beauty is hiervoor een weldaad en doet wonderen voor jouw huid. Of je nu last heeft van een gevoelige, droge, ruwe of kloverige huid. Deze intensieve zachte crème op basis van Aloë Vera heeft geneeskrachtige effecten bij diverse huidaandoeningen.

 

DE PERFECTE BESCHERMER

Voelt je huid droog aan en heb je last van ruwe plekjes? Of heb je vaak droge handen? Dan moet je zeker de Aloë Vera Propolis Crème proberen! Propolis is een ideale vochtinbrenger en gelijk ook een beschermer. Bijenpropolis is een natuurlijk materiaal dat bijen verzamelen uit de bladeren, knoppen en schors van de bomen en vormt een sterke combinatie met de hydraterende werking van Aloë Vera!

WAT IS ALOE VERA PROPOLIS?

Wist je dat honing niet het enige is dat bijen maken? Bijen produceren namelijk ook Propolis van het sap op naaldachtige bomen. Wanneer ze het sap combineren met hun eigen bijenwas dan onstaat er een plakkerig, groenbruin product wat gebruikt wordt als beschermlaag bij het bouwen van hun bijenkorf. Dit is PROPOLIS. Propolis is op verschillende manieren op de markt gebracht. Je kan het  terugvinden als crème, zalf, in capsules, tabletten, als olie en als tinctuur. De samenstelling van Propolis kan echter variëren. Dit is afhankelijk van de locatie van de bijen, tot welke bomen en bloemen zij toegang hebben. (In Europa heeft de Propolis bijv. niet dezelfde samenstelling als die van Brazilië)

De meerderheid van de componenten van Propolis zijn grotendeels polyfenolen. Dit zijn anti-oxidanten. Specifiek bevat Propolis de polyfenolen genaamd flavonoïden. Flavonoïden worden in planten geproduceerd ter bescherming. Deze stof komt ook veelvuldig voor in bijv.: fruit, groene thee, Cistus Incanus, groenten, enz...
Propolis crème, waaronder die van LR Health & Beauty heeft een anti-bacteriële, anti-virale en ontstekingsremmende werking. Ook werkt de propolis crème ontzettend goed bij het genezen van wonden omdat ze de groei van cellen gaat versnellen. Propolis is ook effectief bij de behandeling van acne, eczeem, Psoriasis en andere huidirritaties zoals roodheid van de huid, geirriteerde huid, een droge/ruwe en gevoelige huid en allergieën.

♡♡♡

KOUDE DAGEN

De Aloë Vera Propolis crème is eigenlijk de perfecte allrounder voor elk seizoen van het jaar. Maar bij herfstweer en op koude winterdagen is het een absolute MUST-HAVE! De samenstelling uit bijenwas en 79% Aloë Vera zijn echte hydratatieboosters en beschermen je droge huid. Deze rijke en zachte crème verzacht droge handen, doodt bacterien en schimmels en stelt virussen op non-actief. Een tube die in het najaar en de winter dus niet mag ontbreken in je handtas en in de badkamer!

Tip!: Ook zeer goed voor droge hielen tegen kloofjes, bij afwashanden, als after shave balsem, bij lichte brandwonden, luieruitslag, enz...

 

♡♡♡

GEBRUIK

De Aloë Vera crème met Propolis is bijzonder goed geschikt ter bescherming van het gezicht en de handen. Deze crème kan op heel het lichaam aangebracht worden (als bodybalm) en op de huiddelen die erg droog zijn en verzorging/hydratatie nodig hebben.
's Morgens na het wassen op de huid inmasseren en (eventueel) voor het slapengaan nog eens. Mag meerdere keren per dag aangebracht worden. Bij huidklachten 3-4 daags een laagje aanbrengen.

Ervaringen bij het gebruik van de Propolis crème:

Gebruikers ervaren een zachte en betere conditie van hun huid. De crème voedt de huid tot in de diepste lagen. De crème trekt heel snel in en is niet vettig. Bovendien ruikt die nog eens heerlijk ook. Niet voor niets is dit één van de bestverkochte producten in het Aloë Vera gamma van LR.

https://fauxglowspraytan.be/product/lr-aloe-vera-creme-met-propolis/

• Inhoud: 100 ml
• Voor gezicht, handen en lichaam (contact met de ogen vermijden)
• Geschikt alle huidtypes, ook bij een gevoelige huid