BIOAQUA gezichtsverzorging

december 18, 2020 NewNew

♡♡♡

BIOAQUA - Gezichtsverzorging

BIOAQUA - Advanced Night Repair Eyes (20g)

♡♡♡

Deze zijdezachte crème zorgt voor een meer jeugdige, levendige ogen en geeft een comfortabel en fris gevoel aan het hele gebied rond de ogen. De crème helpt zichtbaar tegen veroudering: fijne lijntjes, rimpels, wallen, donkere kringen, droogheid en een oneffen huidskleur. Het werkt echt! (te vergelijken met de Advanced Night Repair van Estée Lauder, maar dan een stuk goedkoper!)

Hoe te gebruiken:

Breng 's morgens en 's avonds de crème zachtjes aan, op een gereinigd gelaat, rondom de ogen met de ringvinger.

BIOAQUA - Advanced Moisturizer Repair Essence (30ml)

♡♡♡

Dit serum vermindert drastisch de meest voorkomende tekenen van veroudering en zorgt voor een gladder, stralender en jonger uiterlijk. Kortom, wakker worden met mooie, frisse huid is geen geheim voor dit beauty cosmetica product!  (te vergelijken met de Moisturizer van Estée Lauder, en ook een stuk goedkoper!)

Bij regelmatig gebruik zie je dat lijntjes en rimpels aanzienlijk verminderen. Je ziet er meer uitgerust uit! De huid voelt gladder, gehydrateerd en strakker aan. Je huid zal er gezonder en frisser uitzien, en dit in slechts 4 weken.

Hoe te gebruiken:

Breng het serum aan op een gereinigde huid voor je moisturizer (zie BIOAQUA Skin Moisturizer) . Gebruik enkele druppels, breng voorzichtig aan op het hele gezicht en de hals.

TIP!: Breng een druppel aan op elke vinger van één hand en masseer het serum in op gezicht en de hals, te beginnen in het midden en zachtjes naar buiten toe.

BIOAQUA - Moisturizing Gel

(120g)

♡♡♡

Deze vetvrije, hydraterende gel formule is ontwikkeld om de vochtbalans van de huid optimaal te houden. De vetvrije gel bevat huidverstevigende bestanddelen die de huid verzacht, kalmeert en de huid er langer jong laat uitzien. Dit product is ideaal om de vochtbalans van de huid te behouden. Echt een fantastische basisverzorging voor dag en nacht. Ik ben erg enthousiast! (te vergelijken met de Moisturizer van Clinic).

Hoe te gebruiken:

Gebruik tweemaal per dag, 's ochtends en 's avonds. Breng aan op het gezicht en de hals, of waar nodig.