Maak badtijd funtijd!

december 11, 2020 NewNew

♡♡♡

Soms een beetje moeite om de kindjes in bad te krijgen... 🛁 Tja, niet alle kids zijn waterratjes. 💦
Over wintervreugde gesproken: leuke kleurtjes en wat bubbeltjes zijn een puur plezier voor onze kleintjes. 🤩 Of ze nu houden van een plons in bad of eerder een beetje overtuiging nodig hebben. Een beetje badbruis maakt hun badtijd pure fun en hiermee verzachten we ook nog een beetje de koude winterdagen. 🥶❄️☔️

Ik heb tijdens deze lange lockdown periode mijn creativiteit de vrije loop laten gaan. Het doet zo deugd om te creëren en te geven, en er dan nog iemand gelukkig mee te maken ook. 🥰 Ben dus ook zooo dankbaar voor deze leuke kids foto’s die ik mocht ontvangen. 😍❤️😍

❤️ Seppe ❤️ Mats

Ik gebruik altijd zachte formules zonder verborgen en nare dingen. Mijn zelfgemaakte badproductjes zijn BIO, vrij van agressieve ingrediënten zoals SLS, parabenen, sulfaat en siliconen en zijn dus veilig voor onze kindjes. 👧🏼👦🏻
Op deze foto’s zijn het de blauw-groene badkristallen die met hun fruitige-tropische geur een beetje fuzzz en kleur geven aan het badwater. Enjoy!

💙💚 Xoxo NewNew

#parenthood #baddingen #bathtime #kidsbath #bio #kidsapproved #bathtime #kidsbathfun #MamaTakesCare #cutekids #badkristallen #fizzycolours #badbubbels #madewithlove #bathfizzies #bathfun #bathtreats