TRENDALERT! Perfecte wenkbrauwen

oktober 27, 2020 NewNew

♡♡♡

TRENDALERT! Wenkbrauwen hebben een enorme impact op de uitstraling van je gezicht. Door ze op de juiste manier bij te tekenen creëer je meer balans en komen je ogen beter tot hun recht. Geloof mij of niet maar een wenkbrauwpotlood blijft essentieel bij het opvullen van je wenkbrauwen. Het luxe luxe Sienna-X Brows trio is meer dan alleen een tint...

SIENNA X BROW TUTORIAL

Het is de perfecte combinatie van een 2 in 1 wenkbrauwpotlood met aan de ene zijde een driehoekige punt waarmee je de perfecte definitie kunt maken van je wenkbrauwen en aan de andere zijde een borstel met fixing serum om je wenkbrauwen de gewenste richting te geven. Je brengt het lichtjes aan om dunne delen in de wenkbrauwen op te vullen. Terwijl het Illuminator Duo, met aan de ene kant een matte highlighter en de andere kant een shimmer van Champagne kleur voor wat meer glam, wordt gebruikt om roodheid te verwijderen en de wenkbrauwen nog verder te definiëren. En last but not least: Het Sienna-X Micellar Water. Is een olievrije make-up remover, geformuleerd met Panthenol pro-vitamine B5, gemberwortelextract en kamillebloem extract om je make-up voorzichtig maar effectief te verwijderen. Deze Onze olievrije formule is ideaal om voor- en na een wenkbrauw- en/of wimperbehandeling te gebruiken.

Resultaat: Een wat donkerdere, meer natuurlijk gedefinieerde wenkbrauwen die nog weinig tot geen make-up vereisen. Het Sienna-X brow set zorgt voor een mooi en langdurig resultaat, wat voor een vrouw die elke ochtend veel tijd aan haar wenkbrauwen moet besteden om ze stijlvol te krijgen, goed is meegenomen. Want je wilt tenslotte toch ook graag dat je wenkbrauwen er natuurlijk & perfect uitzien, niet!?

Hier de perfecte wenkbrauwen 4 simpele stappen:

√1 Vind de juiste vorm

De juiste vorm van je wenkbrauwen is de basis en waar jouw wenkbrauwen beginnen en eindigen bepaal je heel makkelijk met behulp van een potlood. Leg een wenkbrauw potlood verticaal langs je neusvleugels om te zien waar je wenkbrauw in een ideale wereld zou moeten starten. Draai het potlood vervolgens naar de buitenste hoek van je oog om het punt te vinden waar het boogje van je wenkbrauw zou moeten stoppen. Loopt je wenkbrauw te ver door? Pluk dan wat haartjes weg voor een liftend effect.  Je wenkbrauw hoort te eindigen op de plek waar je potlood eindigt als je hem langs je neus en de buitenste hoeken van je ogen legt. Teken je wenkbrauwen niet in een vorm, maar gebruik het potlood alleen om ze wat voller te laten lijken. Zo krijg je een natuurlijk resultaat.

√2 Onthaar, maar niet te veel

Nu je de juiste vorm hebt ontdekt, kan je de overbodige verdwaalde haartjes rond je wenkbrauwen epileren. Er zijn verschillende manieren om te ontharen, maar het makkelijkste is met een pincet. Zorg ervoor dat je de eerste stap in je achterhoofd houdt en dus niet als een gek alles begint weg te halen. Kam je haartjes met een borsteltje omhoog, de haartjes die uitsteken aan de onderkant kan je weghalen. Boven de wenkbrauwen het liefst zo min mogelijk. Verder is het ook nog handig om te investeren in een goed pincet.

TIP!: Breng na het epileren de professionele Sienna-X Cooling crème aan. Deze kalmeert de huid, vermijdt roodheid & irritatie, en het ruikt bovendien nog geweldig ook!

√3 Vul de gaten op

Tijd om het geheel op te vullen met wenkbrauwproducten. Een fijn product is het halve werk. Heb jij al volle brows van jezelf en wil je er eigenlijk niet zo veel aan doen? Gebruik dan alleen een wenkbrauwpotlood met een kleurtje om ze iets donkerder te maken. Heb jij veel gaten in je wenkbrauwen? In dat geval ga je je wenkbrauwpotlood gebruiken als make-up om ze op te vullen. Hoe dunner het potlood, hoe preciezer je lijnen kunt trekken. Dit is vooral handig als je van plan bent om haartjes te tekenen. Let op dat de kleur die je kiest nooit heel veel donkerder is dan je eigen haartjes om het resultaat natuurlijk te houden. Bij donker natuurlijk of geverfd haar kun het beste gaan voor een kleur die 1 of 2 tinten lichter is dan je haarkleur. Heb je een lichte kleur haar, dan geldt het omgekeerde. Je kunt dan het best gaan voor een 1 of 2 tinten donkerder dan je haar.

√4 Tijd om te stralen

Het laatste puntje op onze lijst van de perfecte wenkbrauw tips zijn de final touches die je extra laten stralen. Denk aan de Sienna-X highlighter boven de boog van je wenkbrauwen. Zo lijkt je boog hoger te vallen waardoor ze gelift lijken en de wenkbrauwlijnen strakker ogen. Je kunt deze ook gebruiken als concealer om de wenkbrauwen nog meer te laten uitblinken.

♡♡♡

√ De perfecte wenkbrauwvorm voor een lang gezicht: Rechte, vlakke wenkbrauwen houden de breedte van het gezicht in evenwicht. Het horizontaal verlengen van de wenkbrauwen, doet het gezicht meer in proportie uitzien.

√ De perfecte wenkbrauwvorm voor een hartvormig gezicht: Met een hartvormig gezicht is het belangrijk om niet te veel nadruk te leggen op het gedeelte van het voorhoofd. Gebruik zachtere tinten en lijnen om een ​​tengere kin in balans te brengen. Ga niet te zwaar of te hard want dit zal te veel aandacht trekken voor de bovenste helft van het gezicht.

√ De perfecte wenkbrauwvorm voor een vierkant gezicht: Een vierkant vlak bestaat normaal gesproken uit een sterke kaaklijn. Een dikke, sterke boog met een sterke kleur egaliseert de verhouding van het gezicht. Een gebogen wenkbrauw werkt ook goed voor een vierkant gezicht.

√ De perfecte wenkbrauwvorm voor een ovaal gezicht: Deze gezichtsvorm heeft normaal goed geproportioneerde functies. Een klassiek gevormde natuurlijke wenkbrauw werkt goed voor een ovaal gezicht.