Aloë Vera vs gedefinieerd silhouet

augustus 30, 2020 NewNew

♡♡♡

Voordat ik je wat meer vertel over deze LR producten, ga ik even de puntjes op de i zetten als het gaat om Aloë Vera.

Dit is tegenwoordig een heel trendy ingrediënt geworden. Maar PAS OP! Niet alle Aloë Vera producten zijn op dezelfde manier gemaakt ... helemaal niet!

Concentreer je niet enkel op de BIO labels. Dit label is geen garantie voor KWALITEIT maar vooral VEILIGHEID. Om een Aloë Vera product van goede kwaliteit te hebben, is het niet voldoende dat deze biologisch is. (Je kan het een beetje vergelijken met plantaardige oliën.)

Het "IASC-label" is bij mijn weten het ENIGE dat de kwaliteit van de grondstof kan certificeren, en ik daag je uit om een ​​gecertificeerd product te vinden in je biologische winkel. 😉

De Aloë Vera plant moet onder strikte voorwaarden worden verzameld, verpakt en opgeslagen worden om al zijn eigenschappen te behouden. Geen enkel biologisch label garandeert deze criteria.

Daarom blijf ik trouw aan het merk LR als het gaat om Aloë Vera:

De Aloë Vera Barbadensis Miller planten worden in Mexico speciaal voor LR op eigen plantages op een volledig natuurlijke wijze geteeld. Na het oogsten wordt de gel ter plaatse van de bladeren gescheiden, en die gel wordt in speciale containers naar Duitsland getransporteerd waar het wordt verwerkt tot uw favoriete hoogwaardig- en kwalitatief product.

In het onderzoekscentrum wordt de kwaliteit van de aloë gel constant getest en op de afgewerkte producten worden strenge kwaliteitscontroles uitgevoerd. LR producten krijgen dan ook niet voor niets verschillende certificaten die hun echtheid en kwaliteit bewijzen. Het Fresenius IASC(International Aloe Science Council) en het Institut Dermatest® label staat garant voor een kwalitatief hoogstaand product dat aan alle voorwaarden voldoet.

 

 

Welke vrouw kent ze niet, de lastige putjes op de billen en dijen. Als die sinaasappelhuid er eenmaal is, wordt het moeilijk om die weer kwijt te raken. Maar wat is cellutlitis nu eigenlijk?

♡♡♡

Cellulitis is gewoon dit:

Cellulitis, officieel gynoïde lipodystrofie wordt ook wel vaak sinaasappelhuid genoemd. Het wordt veroorzaakt door veranderingen in de structuur van de vetcellen en het bindweefsel onder de huidoppervlakte. Deze veranderingen kunnen ervoor zorgen dat de vetcellen groot worden en naar buiten gaan drukken. Ze drukken dan tegen het bindweefsel onder de huid. En deze opbouw is meer erfelijk dan veroorzaakt door andere factoren. Het hangt ook af van de leeftijd, de dikte van je huid en het percentage vetten in je lichaam. Naarmate je ouder wordt, zal je huid natuurlijk gevoeliger worden voor de vorming van cellulitis. Dit komt omdat naarmate je ouder wordt, je huid dunner wordt en zijn elasticiteit verliest. Cellulitis kan worden verergerd door leeftijd, gewichtstoename, door hormonen, zwangerschap (vooral als er tijdens en na de zwangerschap geen lichamelijke activiteit is), slechte voeding, gifstoffen, een zittende levensstijl en algemene inactiviteit.

Daarnaast zullen veranderingen in de bloedtoevoer, naar gebieden met cellulitis, mogelijk leiden tot extra vochtopbouw in het weefsel. Dit zorgt voor het hobbelige uiterlijk. Het fenomeen cellulitis zie je vaak vrijwel alleen bij vrouwen: vooral bij de dijen, buik en billen. Het is geen afwijking, aandoening, of iets ergs: het is gewoon een onderdeel van het leven.

Hoewel bijna elke vrouw last heeft van cellulitis, zijn er een aantal factoren die het ontstaan van cellulitis kunnen versterken, zoals bijvoorbeeld:

Atrofie van de spierschijven
Zwak bindweefsel
Te weinig beweging
Te weinig verse levensmiddelen
Ontbrekende antioxidanten (vitamine C en E)
Consumptie van tabak en alcohol
Stress
Overgewicht
Slaapgebrek

 

Ondanks dat iedere vrouw er last van zal hebben, zijn er methoden om het uiterlijk te verbeteren. Maar laat ons eerlijk zijn, er is tot nu toe nog geen enkel product op de markt om definitief van cellulitis af te komen, ongeacht wat een marketing goeroe, TelSell reclame, of je favoriete fit girl met aandelen op de aanbevolen producten je zal vertellen.

Dus neen, je kunt cellulitis niet gewoon genezen. Maar wacht! Wees nog niet te pessimistisch! Je zal er misschien niet volledig vanaf geraken, maar je kan het wel verminderen! Ik ga je hier enkele eerlijke tips geven om je te helpen de strijd tegen cellulitis te winnen!

♡♡♡

# 1 SPORTEN

Sporten is goed voor je algemene gezondheid. Sporten stimuleert de vetverbranding. Hoe minder vet, hoe minder groot de kans dat cellulitis zich zal ophopen. Dus sporten is ook goed voor de behandeling van cellulitis. Je kan bijv. cardio oefeningen combineren met spierversteviging om een maximaale effect te bereiken. Je kan ook raad vragen aan een sport coach die je een programma op maat kan opstellen (cellulitiszone) om er sneller vanaf te komen. Sporten vermindert wel de kans op cellulitis, maar het sluit cellulitis niet volledig uit. Dus niet getreurd! Zelfs topsportsters kunnen cellulitis ontwikkelen. Letterlijk. Hoe strakker de huid, hoe minder vet (en kuiltjes) zichtbaar zijn. Dus ga fietsen of lopen om die dijen aan te pakken of probeer eens te roeien of te gaan boksen voor een gladdere bh-lijn en stakkere armen. Of hou je van iets extremer... lift heavy! Check met een personal trainer wat voor jou een goed plan is voor gewichtheffen en zo je cellulitis te verminderen. Je lichaam zal er strakker gaan uitzien.

 

# 2 GEZONDE, EVENWICHTIGE VOEDING EN LEVENSSTIJL

Door een fitte en gezonde levensstijl te leiden. Drink genoeg water (let wel op! Te veel is ook niet goed, zeker niet bij cellulitis). Beperk vooral de slechte vetten en bewerkte voedingsmiddelen. Verhoog je vezelinname. Ga eens detoxen (ontgiften van je lichaam) om cellulitis effectiever te elimineren.

Drink elke morgen op je nuchtere maag een glas lauw water met citroen, biologische appelazijn (bijv. BIO natuurtroebel Appelazijn van Holland & Barret) en 30ml Aloë Vera gel (LR Aloë Drinking gel). Je kan ook een theelepeltje kaneel, gember of kurkuma toevoegen. Appelazijn en Aloë Vera drinking gel worden trouwens ook vaak gebruikt om af te vallen.

 

# 3 NIET-MEDISCHE BEHANDELINGEN

Ik ga het hier enkel over de niet-medische behandeling hebben om cellulitis te verminderen en de uitstraling van je huid te verbeteren...

Exfoliëren! Je weet het?😉 Het zal de bloed- en lymfestroom helpen stimuleren, dode cellen verwijderen; wat leidt tot de verjonging van de huidcellen en scrubben kan zelfs striae gaan verminderen. (Bijv.: Polishing Body Scrub sachet 15 ml) Lange vloeiende- of cirkelvormige bewegingen met een scrub-handschoen zijn aan te raden bij het scrubben. Gebruik deze methode ook voordat je onder de douche stapt, op die manier geeft het scrubben een beter effect. Er is zoveel dat je kan winnen bij een goed huidverzorgingsprogramma.

Iedereen heeft wel een anti-cellulitiscrème in de badkamerkast staan. En we hoeven ons daar echt niet voor te schamen!😁 Maar is het de juiste? Nogmaals, een DREAM CREAM is tot nu toe nog niet op de markt, maar wetenschappelijke studies naar anti-cellulitiscrèmes bevestigen de corrigerende werking van silhouette crèmes/gels. Bij de proefpersonen die de producten van de LR Aloë Vera Silhouette Toning Set dagelijks aanbrachten, werd door de onderzoekers van Dermatest aan het einde van hun onderzoek en genomen metingen het volgende vastgesteld: bij meer dan 80 procent van de vrouwen: een vermindering van de omtrek van hun boven- en onderbenen. En bij bijna 70 procent verminderde ook hun heupomvang. Maar hier is de twist: de resultaten blijven echter behouden zolang u de crème regelmatig (dagelijks) gebruikt. Dus smeren, masseren en hydrateren is de boodschap. Hoewel het proces omslachtig is, lijkt deze kuur wél verschil uit te maken. Wie dus wat tijd voor overheeft en het niet erg vindt om een uurtje in slip rond te lopen doet met deze kit een goede zaak. Als je de cellulitis volledig wilt verwijderen, moet je eerder overwegen om andere medische- of chirurgische methoden te gebruiken.

 

 

♡♡♡

# 1 LR ALOE VERA MULTI-CORRECTIVE BODY CREAM

Deze verstevigende en gladmakende lichaamsbalsem wordt geleverd in een grote pot van 200 ml en kost € 29,99.

De balsem-gel-textuur van dit product en de geur is echt geweldig. Ik zou zeggen dat het een beetje naar groene thee ruikt.

De crème is erg compact maar smeert goed uit. Ik zou aanraden om dit product 's avonds te gebruiken omdat het een redelijk zware crème is, maar geeft echt een gevoel van comfort.

Deze crème werkt vooral bij onregelmatigheden zoals vetophopingen en een ruwe huid en is ook zeer effectief op een droge huid. Ze verbetert de elasticiteit en gladheid van de huid.

Ik gebruik de crème als een gerichte behandeling op de dijen en billen voor een strak huidgevoel en een mooiere egale teint.

Met 30% Aloë Vera, samen met groene thee en shea-butter kan deze formule als conventioneel worden omschreven, maar de natuurlijke ingrediënten zijn in ieder geval van hoogstaande kwaliteit!

Vaak worden de beloftes bij afslankcrèmes overschat dus laat ons duidelijk zijn, dit is geen MIRAKEL product maar het helpt wel voor een beter huidgevoel, een verbeterde huiddichtheid, een stevigere-, gladdere- en meer elastische huid. En vermindert cellulitis bij regelmatig gebruik.

Geschikt voor normale en droge huid.

Breng de bodycrème twee keer per dag aan.

Masseer de crème na het douchen of baden in cirkelvormige bewegingen op de huid, over het hele lichaam.

 

# 2 LR ALOE VERA SHAPING BODY GEL

Deze gel is een lichtere versie van de Body Cream met een verkoelend effect. Het richt zich op gebieden zoals de armen en buik. De gel wordt geleverd in een tube van 200 ml en kost € 29,99.

Je zal hier dezelfde geur herkennen als in de crème: ruikt echt fris en prettig. De textuur is zijdezacht en romig.

Wat ik persoonlijk zalig vind aan deze gel is het frisse "ijsblokjeseffect" bij het aanbrengen (vooral aangenaam in de zomer).

Deze gel wordt voornamelijk op de buik en op de armen gebruikt.

Vermindert de buikomtrek, versterkt en verstevigt de huid bij regelmatig gebruik.

Verfrist en hydrateert de huid en trekt snel in.

Met bio-groene thee-extract en Intenslim®-werkstof complex en 30 % Aloë Vera.

De gel heeft zijn effect... door de aangename textuur is de huid na het aanbrengen glad en erg zacht en gehydrateerd. De gel is iets gemakkelijker aan te brengen dan de crème omdat hij vloeiender is van textuur.

Geschikt voor alle huidtypes.

Breng lichaamscontourgel dagelijks of indien nodig aan op de probleemgebieden van het lichaam en masseer licht in de huid.

 

Deze twee producten zijn ook verkrijgbaar in een kit samen met een scrubhandschoen. I LOVE it! Ik gebruik de handschoen onder de douche met mijn gebruikelijke reiniger om te exfoliëren voordat ik de crème aanbreng. Ik vind persoonlijk dat het het effect vergroot van de behandeling die daarna wordt toegepast. Het is veel zuiniger (en milieuvriendelijker) dan het traditionele exfoliëren.
😉

👉🏻 https://www.lrworld.com/NewNewlovesbeauty