LR Aloë Vera DRINKING GELS

april 18, 2020 NewNew

♡♡♡

LR Aloe Vera Drinking Gels: puurheid & kwaliteit

Zuivere Aloë Vera wordt wereldwijd al jaren gebruikt (Ghandi gebruikte het tijdens zijn vastenkuren, ze gebruikten het al in de Oudheid en ook de Grieken kenden de zuiverende krachten van Aloë Vera), maar België loopt (zijn we het anders gewoon?) wat achter wat betreft het orale gebruik. Geen idee waarom, want het drinken van zuivere Aloë Vera is interessant bij darmproblemen, maagklachten, reflux, winderigheid, vermoeidheid, overgewicht, acné, huidproblemen, gebrek aan energie, enz... het lijkt wel alsof Aloë Vera alle kwaaltjes kan verhelpen.

LR Aloë Vera Drinking Gels

De LR Aloë Vera gel bevat vezels en ballaststoffen die onze darmen aan het werk zetten. Dit is goed voor onze stofwisseling. Meer dan 200 actieve stoffen zorgen dat ons lichaam gereinigd wordt en beter voedingsstoffen kunnen opnemen.
De Aloë Vera Drinking Gels is een drank op basis van Aloë Vera die iedereen in huis moet hebben!
De drinking gels zijn aangewezen voor iedereen met een druk leven. De stofwisseling wordt gestimuleerd en het immuunsysteem wordt versterkt. Hierdoor voelt men zich vitaler en meer uitgerust. Het algemene goed gevoel wordt verhoogd en je hebt meer energie. Daarenboven wordt je lichaam ontzuurt, ontvet en ontgift.
Er bestaan 4 verschillende soorten met elk hun specifieke eigenschappen. Hierdoor kan je deze drinken die voor jou op je lijf geschreven is.

Zuiver en puur: Omdat de LR Aloë Vera Gel niet verdund is, is de pure gel voor 100% aanwezig. Het is niet nodig om deze in te dikken, iets wat sommige andere merken wel doen met de "gestabiliseerde" Gel. LR gebruikt geen verdikkingsmiddelen als xanthaan, sorbitol, enz... en de  LR producten zijn NIET gemaakt van in water opgeloste Aloë Vera poeders.

De LR Aloë Vera Gel is zo krachtig dat volgens de officiele norm van het International Aloe Science Councel ( IASC) we mogen stellen dat 1 fles LR Drinking Gel van 1 liter net zo sterk is als 2,4 liter puur Aloë Vera sap.
Je kan de gel dus verdunnen met meer dan 1 liter water of vruchtensap en dan heb je volgens de officiele IASC norm nog steeds 100% aloë Vera...

De LR Aloë Vera Drinking gel wordt op gepatenteerde en unieke wijze door een vaccuum proces en flash cooling volledig geconserveerd in minder dan 3 minuten en absoluut zonder enige vorm van warmte gebotteld. Hierdoor garandeert LR dat de bio-active werking voor 100% gegarandeerd is! De LR Drinking gels vallen dus ook op door hun neutrale, originele smaak en geur,  met het hoogst haalbare werkende aandeel aan actieve ingrediënten. Onderzoeken wijzen uit dat met name Aloë Vera van invloed is voor een goede darmwerking en bij huidverzorging. Verschil in de kwaliteit van de aloe vera bepaalt voor een groot deel de heilzame werking.

Koude verwerking

Aloë vera is een alom gekende naam, maar is slechts doeltreffend bij een hoog percentage, Aloë lijkt wel overal in te zitten tegenwoordig, zelfs tot in inlegkruisjes.., lager dan 60% is de werking niet afdoende. De drank dus best 100% puur drinken.
En een pluspunt: er wordt niet op dieren getest! Chapeau voor LR Health & Beauty Systems, wereldmarktleider van Aloë Vera-producten. Een extra pluspunt? De Aloë (er bestaan 300 soorten maar slechts 1 heel geneeskrachtige: Aloë Barbadensis Miller) wordt ecologisch geteeld met respect voor de plant. De bladeren worden handmatig geoogst en koud verwerkt (raw food=behoud van alle vitale nutriënten=hoge bio-energetische waarde).

Douche van dikke en dunne darm

Al van de 3de dag zal je voelen dat er iets gebeurt. Je zal merken dat je stoelgang er veel beter uitziet. Bij het rondhoren van andere gebruikers, krijg ik overal hetzelfde te horen: de stoelgang zag er veel 'perfecter' uit.
In de Aloë zitten saponines (savon=zeep), die zorgen voor een 'inwendige douche' van de dikke en de dunne darm. Vervolgens legt de Aloë Vera gel een film op de maag- en darmwand waardoor deze opnieuw kan herstellen.

Prima aanvulling op dieet

Mensen die met hun lichaam en voeding begaan zijn zullen merken dat het gebruik van Aloë Vera gel een prima aanvulling is bij het dieet & detoxing! Bijv: tijdens de feestdagen eten we snel al wat meer, de Aloë Vera gel zal de extra kilootjes duidelijk tegen houden ;o)

 Ontgiftingsverschijnselen

Iedereen reageert anders op Aloë Vera. En mensen die ongezond eten kunnen in het begin misschien wat lichte hoofdpijn ervaren, ontgiftingsverschijnselen omdat je lichaam zichzelf zuivert, maar dat is bij de ene wel, bij de andere weer niet.

Mijn advies?

Ik zou het gebruik van de Aloë Vera gel zeker aanraden, nu weet ik dat er zelfs een smaak is met biologisch perzikconcentraat en die smaakt nog lekker ook! De stoelgang verbetert, je lichaam wordt gezuiverd en het is een prima hulpmiddel voor wie wil afslanken. Net zoals we dagelijks onze tanden poetsen, zou het dagelijks poetsen van onze darmen een routine moeten worden, een eerste stap naar een gezonder leven! Je lichaam wordt ontzuurt, ontvet en ontgift.

Zuiverheid & kwaliteit van LR bewezen

Alle Aloë Vera Drinking Gels voldoen aan de strenge interne kwaliteitsnormen en onderscheiden zich tevens door het kwaliteitslabel van het SGS INSTITUT FRESENIUS en de International Aloe Science Council (IASC). Regelmatige inspecties door het IASC garanderen een hoge kwaliteit van de Aloë Vera van teelt tot verwerking in Duitsland. Voor de producten wordt alleen hoogwaardige Aloë Vera gel gebruikt. LR haalt de gel uit Mexico, waar de plant gekweekt wordt op voedselrijke vulkanische grond. Nog een kwaliteitslabel: SGS INSTITUT FRESENIUS controleert regelmatig de Aloë Vera Drinkgels van LR, koopt blindelings, controleert de afgewerkte producten en verpakkingen en inspecteert eenmaal per jaar de productiefaciliteiten. Kwaliteit staat bij LR hoog in het vaandel. Daarom laat LR zijn Drinking Gels naast hun eigen uitgebreide laboratoriumtesten ook keuren door gerenommeerde, onafhankelijke instituten.

Met een jaarlijkse verwerking van ongeveer 12.000 ton Aloë Vera bladeren is LR één van 's werelds grootste en modernste fabrikanten van Aloë Vera producten. Naast de Aloë Vera Drinking Gel wordt de Aloë Vera-expertise van het bedrijf ook weerspiegeld in het merk LR ALOE VIA, dat betrekking heeft op de gebieden verzorging, reiniging en regeneratie.

♡♡♡

In deze video ga ik je aantonen waarom het drinken van Aloë Vera veel gezondheidsvoordelen heeft voor je lichaam.

👉 Ik zet 2 glazen naast elkaar en voeg dezelfde hoeveelheid natuurlijk mineraalwater toe aan beide glazen.

Daarna doe ik een paar Betadine-druppels in het water om deze te kleuren. Zo kan je het effect van de Aloë Vera Gel beter zien.

Zoals je wel weet, is het gezond om dagelijks voldoende water drinken, zodat het lichaam de opgenomen toxines kan verwijderen.
In mijn filmpje kan je de toegevoegde Betadine druppels zien als de toxines in het lichaam. Ook bij het drinken van gewoon water is je lichaam wel voldoende gehydrateerd maar de meeste toxines zijn wel nog steeds aanwezig.

Vervolgens voeg ik een kleine hoeveelheid (één flesdop) LR Aloë Vera Drinking Gel aan het glas toe. En je ziet duidelijk dat al roerend de Betadine is verdwenen. Dus hier het bewijs dat de Aloë Vera Drinking Gel gifstoffen uit het lichaam verwijdert! 🙌🌱💚

De Peach Aloe Vera Drinking Gel bevat 98,2% pure Aloë Vera gel en geen toegevoegde suikers (ook geschikt vr diabetici) terwijl de overige 1,8% bestaat uit vitamines, natuurlijk perzikaroma, vrij van synthetische toevoegingen of smaakstoffen, en geen kleurstoffen of aloïne.

Heel eenvoudig en gebruiksvriendelijk: 3x 30 ml/dag puur drinken of mengen met water, vers sap of een ander gezond drankje. That’s it! Geloof mij: Je lichaam zal je dankbaar zijn. ☺️

Hier nog een leuke video waar de LR Health & Beauty & Herbalife Aloë Vera gel wordt getest door Belleza con Sam https://www.youtube.com/watch?v=5tHUya3QAiU

 

Door Aloë Vera Gel te drinken:

• Voorzie je je lichaam van essentiële aminozuren, mineralen en royale hoeveelheden vitamine A, C en E

• Is echt aan te raden als je last hebt van een slechte spijsvertering, buikpijn en constipatie.
Je ontgift op een NATUURLIJKE wijze jouw lichaam

• Bovendien is Aloë Vera ook een krachtige anti-oxidant, versterkt het immuunsysteem en houdt hart- en vaatziekten tegen door de bloedcirculatie te verbeteren en de bloeddruk te verlagen

Belangrijk om op een aantal zaken te letten:

• Zoek op de verpakking naar de specifieke naam Aloë Vera Barbadensis Miller
• Zoek ook specifiek naar de benaming ‘gel’ (de binnenkant van de plant dus)
• De gel moet ook één van de belangrijkste bestanddelen zijn van de drank & dus vooraan staan in de ingrediëntenlijst (het liefst zelfs op de eerste plaats)
• Vooral op dat laatste vlak is er nogal wat verschil tussen de merken. Zoals gebruikelijk bij de drinking gels van LR zit er er pure Aloë Vera gel in waardoor je een hoge concentratie aan juiste mineralen binnen krijgt. Let op bij goedkope versies zoals in de supermarkt, waar je Aloë Vera drankjes kan vinden waar amper 5% in zit

Welke Drinking gels voor wat?

Aloe Vera Drinking Gel Honing

Immuunsysteem, Hart- & bloedvaten, Metabolisme & spijsvertering, Anti-oxidant & goed vr de cellen, Helpt bij eczeem, psoriasis en neurodermitis, Ontstekingsremmend, anti-bacterieel, afwerend tegen virussen & allergieën, Vermindert keelpijn (als gorgeldrankje verdund met water).

90 % zuivere Aloë Vera bladgel, 9 % waardevolle honing & vitamine C.

Aloë Vera Drinking gel Perzik

Heeft dezelfde eigenschappen als de Aloë Vera drinking gel honing, Fruitige smaak, Zonder toegevoegde suikers, Speciaal ontwikkelt voor diabetici & dieet, Stabiliseert de bloedsuikerspiegel, De aangename smaak is ook ideaal voor kinderen.

98 % zuivere Aloë Vera bladgel & natuurlijk perzikconcentraat.

Aloë Vera Drinking gel Sivera

Immuunsysteem, Hart- & bloeddruk, Goed vr de aders & bloedvaten & cellen, Versnelt het metabolisme, bevordert de spijsvertering, Anti-oxidant, Ondersteunt het urinesysteem & urinezuur, Helpt bij eczeem, psoriasis en neurodermitis, Ondersteunt bij menopauze, Goede werking v/d spieren, Ontstekingsremmend, koortswerend, antibacterieel, afwerend tegen virussen & allergiëen, Heeft een positief effect op nagels en haren.

90 % zuivere Aloë Vera bladgel, 7 % waardevolle honing en 2% natuurlijk brandnetelextract (hoog gehalte aan natuurlijk silicium).

Aloë Vera Drinking gel Freedom

Dezelfde werking als de Aloë Vera Drinking gel Honing,  Specifiek gericht op de gewrichten, Regeneratie v/d botten & tegen degeneratie v/h kraakbeen, (chronische) ontstekingen, Reuma (reumatische aandoeningen), Artrose & Artritis, Fibromyalgie, Lupus & Osteoporose, Tendinitis (peesontsteking), Ischias (sciatique) & Jicht, Voor mensen die hun gewrichten zwaar belasten, Sporters & Ouderen.

88 % zuivere Aloë Vera bladgel, collageen, vitamine C & Vitamine E.

Aloë Vera Drinking gel Immune Plus

Versterkend: bestaande immuuncellen worden versterkt, Activerend: productie van nieuwe immuuncellen wordt geactiveerd, Stimulerend: immuunsysteem gaat sneller reageren. Gember: is rijk aan vitamine C & bevat magnesium, ijzer, calcium, kalium, natrium en fosfor. Honing: is gezond en bevat bioactieve stoffen & antioxidanten. Citroen: is rijk aan vitamine C. Vitamine C: versterkt het immuunsysteem & beschermt de cellen tegen oxidatieve stress. Zink: activeert het immuunsysteem & is goed vr het metabolisme. Selenium: activeert het immuunsysteem & is belangrijk voor een goed het lichaam & metabolisme. Zorgt voor meer energie.

85% pure Aloë Vera, 8% hoogwaardige honing, 6% gember, citroen, vitamine C, zink & selenium.

♡♡♡

Weetje!:

Dagelijkse aanbeveling: 3 x 30ml

Kinderen: 1ml/1kg lichaamsgewicht

•••

Het drinken van Aloë Vera gel is niet aan te raden bij: zwangere vrouwen en kinderen jonger dan 4 jaar

Vlak voor of na een operatie (verhoogd bloedingsgevaar), bij nierproblemen, aambeien, bij allergie aan knoflookachtigen en uien

Aloë Vera kan het effect versterken van bepaalde hartmedicatie, steroïden en diuretica (vochtafdrijvende middelen)

Aloë Vera kan ook een suikerverlagend effect hebben. Aan mensen & diabetespatiënten die hier al 'klassieke' medicatie voor nemen wordt aangeraden het gebruik zeker te melden aan hun arts

Als je al spijsverteringsklachten hebt, is het aan te raden om voorzichtig om te gaan met Aloë Vera. Gebruik kleine hoeveelheden om eerst te kijken hoe je lichaam erop reageert

Mocht je twijfel hebben over het gebruik van Aloë Vera in combinatie met medicijngebruik of jouw gezondheid, raadpleeg dan je huisarts

Lees ook eens mijn blog over de productie fases van de LR Aloë Vera gel: https://fauxglowspraytan.be/2021/02/12/aloe-vera-van-plant-tot-welzijn-in-een-potje/

(*) De Kölner Liste® is een initiatief van het Olympiastützpunkt Rheinland, wetenschappelijke partner en wereldwijd gereputeerd laboratorium gespecialiseerd in het testen van voedingssupplementen op dopingstoffen. 

(*) Het IASC heeft een certificeringsprogramma van derden opgericht dat de inhoud en zuiverheid van de Aloë Vera producten garandeert. Producten in dit programma worden geanalyseerd en getest op de aanwezigheid van aloïne en zo de kwaliteit te garanderen en de consument te beschermen. Het IASC logo staat vermeld op de Aloë Vera producten. LR Health & Beauty maakt deel uit van dit programma.

(*) Ik geef geen medisch advies, heb je twijfels of wil je een medische opinie, contacteer dan je huisarts.