Citroenwater drinken zinvol of onzin?

mei 23, 2019 NewNew

♡♡♡

Ontgiften met baking soda... Hoe werkt het?

De combinatie van citroensap en zuiveringszout tegelijk, is een bijzonder krachtig middel om het lichaam te alkaliseren. De pH gaat omhoog, de aanwezigheid en de groei van ziekteverwekkers wordt flink tegengewerkt, het maagsap herstelt zich en het immuunsysteem krijgt een stevige boost door de grote hoeveelheid vitamine C in de citroen, waardoor het lichaam beter mee kan helpen de ziekteverwekkers op te ruimen. Wist je trouwens dat zowel citroensap als zuiveringszout anti-kanker eigenschappen hebben? Meerdere testen hebben aangetoond dat een lage pH (een hoge zuurtegraad) van het lichaam de groei van ziekteverwekkers en kankercellen bevordert.


Citroensap:

√ Citroen is één van de meest krachtige ontgiftende voedingsmiddelen die er zijn.

√ Citroensap heeft een anti-bacteriële en anti-virale werking, bevordert de spijsvertering, versterkt het immuunsysteem, verbetert je huid, herstelt de zuurbalans, bevordert gewichtsverlies, voorkomt aderverkalking, voorkomt nierstenen, bevordert de zuurstofopname in het bloed, geeft meer energie en helpt stress te verminderen.

√ Het sap is zelf heel zuur, maar heeft toch een ontzurende werking op het lichaam, dankzij de flinke hoeveelheid mineralen.

√ Citroenen bevatten veel vezels, vitamine C, krachtige antioxidanten en meerdere antikanker stoffen, of zoals het officieel heet; anti-carcinogene stoffen.

Zuiveringszout:

√ Geeft je metabolisme een boost en elimineert overvloedig vet uit je lichaam, wat je helpt om gewicht te verliezen.

√ Bevordert spijsverteringsprocessen, omdat het rijk is aan enzymen. Het is erg handig voor winderigheid, zuurheid, een opgeblazen gevoel...

√ Bestrijd constipatie, wat de gesteldheid van je darmflora verbetert.

√ Verbetert dentale gezondheid en voorkomt problemen zoals gaatjes, gingivitis of tandplak.

√ Elimineert slijm tijdens verkoudheden en sinusitis. Verlicht hoest en keelpijn.

√ Vermindert cholesterolwaarden, triglyceriden en urinezuur.

√ Voorkomt maagkrampen, dankzij de mineralen die het bevat.

√ Verbetert de gesteldheid van je huid en je haar dankzij de vitaminen en mineralen die het bevat.

√ Bestrijd hyperaciditeit van de maag en verlicht het direct. Daarnaast behandelt en voorkomt het ook maagzweren.

√ Voorkomt nierstenen die ontstaan door urinezuur en verzacht urineweginfecties.

Aloë Vera Drinking Gel Perzik:

Iedereen reageert anders op Aloë Vera. En mensen die ongezond eten kunnen in het begin misschien wat lichte hoofdpijn ervaren, ontgiftingsverschijnselen omdat je lichaam zichzelf zuivert, maar dat is bij de ene wel, bij de andere weer niet.
Mijn advies? Ik zou het gebruik van de Aloë Vera gel zeker aanraden, nu weet ik dat er zelfs een smaak is met biologisch perzikconcentraat en die is lekker! De stoelgang verbetert, je lichaam wordt gezuiverd én het is een prima hulpmiddel voor wie wil afslanken. Net zoals we dagelijks onze tanden poetsen, zou het dagelijks poetsen van onze darmen een routine moeten worden, een eerste stap naar een gezonder leven!

Gebruik: Dagelijks 3 x 30 ml, best voor de maaltijden innemen. De Aloë Vera Drinking Gel Perzik kan puur of eventueel verdund met water of fruitsap gedronken worden. Na het openen: in de koelkast bewaren en binnen de 3 weken nuttigen.

 

Het recept:

De meest voorkomende manier om zuiveringszout en citroen te nemen is in de ochtend op een lege maag. Het water moet warm zijn, niet heet of koud. Neem een groot glas warm water, knijp daarin een halve citroen uit en roer er een heel klein theelepeltje baking soda er doorheen. Drink het met een rietje ter bescherming van je tandglazuur en zorg ervoor dat je daarna een half uur niets eet of drinkt zodat alles goed door je lichaam wordt opgenomen en de werking niet vermindert door de combinatie met andere voedingsmiddelen. Je kan dit wondermiddeltje ook drinken: een half glas na de twee belangrijkste maaltijden.

OPGELET!: Wanneer je deze combinatie beter NIET kunt gebruiken

Bij nierklachten en/of een hoge bloeddruk kun je het zout beter niet drinken, bij maagklachten juist weer wel.

Iets waar je je van bewust moet zijn is dat je zuiveringszout en citroen niet moet gebruiken als je de neiging hebt hoge mate van stress te ervaren vanwege het natriumgehalte.

Je moet ook het gebruik van deze behandeling beperken als je last hebt van gastritis, omdat het kan leiden tot ongemak. Vergeet niet dat het een remedie is om ons welzijn te bevorderen, maar het niet gezien moet worden als een wondermiddel.

 

TIP!: Gebruik dit drankje niet dagelijks, maar bij wijze van tijdelijke kuur. Zelf doe ik het 5x per week, in het weekend niet, voel me hier super bij.

P.S.: Géén tandenpoetsen in het uur na dit drankje!