De POWER kick “to go” helpt!

april 1, 2019 NewNew

♡♡♡

MIND MASTER Extreme Poeder

Ben je moe of heb je gewoon een dipje na het eten? Deze handige Performance Poeder Sticks zorgen voor een snelle energie-boost, voor ieder moment, zelfs onderweg, zijn suikervrij, verhogen het uithoudingsvermogen en beschermen de cellen tegen oxidatieve stress. Oxidatieve stress kan ervoor zorgen dat je lichaam meer energie gaat gebruiken. Bijvoorbeeld door o.a. overmatig alcoholgebruik, roken, medicijngebruik, lichamelijke of psychische stress, te lange blootstelling aan de zon, luchtvervuiling, intensief sporten of overgewicht... , dit kan je motivatie en individuele prestaties beïnvloeden. Of het nu op school is, op je werk of thuis.

De sticks passen in elke broekzak, handtas of sportzak en dus gemakkelijk om overal mee te nemen. Alhoewel ze geen inkeping hebben aan de zijkant, kunnen ze gemakkelijk worden opengescheurd. Het poeder kan je innemen zonder, lost onmiddellijk op in de mond, en kan dus direct geconsumeerd worden. Het biedt meer innerlijke kracht en is daarom de perfecte energie-kick voor tussendoor.

Het poeder heeft eerder een bittere/zure & fruitige granaatappelsmaak. Dus het is wel even wennen in het begin.

Wist je trouwens dat 'Guarana' het magische toverwoord is voor snelle energie? Guarana, vitamine B6, B12 en Thiamine staan ​​daarmee synoniem voor optimale cel bescherming en maximale prestaties. Waardevolle antioxidanten, aminozuren, vitamine C, D en E, evenals premium Aloë Vera poeder vervolledigen het voortreffelijke pakket met actieve ingrediënten. Hieronder een foto met de ingrediënten op de verpakking.

De verschillende componenten werken hand in hand: het effectieve antioxidanten-mix beschermt je tegen oxidatieve stress en bevat onder andere 100% van de dagelijkse behoefte aan vitamine D en E. Vitamine C ondersteunt je immuunsysteem en het Aloë Vera-poeder zorgt voor het algemeen welzijn. Cafeïne van Guarana verhoogt de prestatie en concentratie, B-vitamines verminderen vermoeidheid en verbeteren cognitieve functies. Aloë Vera poeder en essentiële aminozuren ondersteunen het metabolisme. Anti-oxidanten zoals vitamine C en E  beschermen je cellen en verminderen oxidatieve stress.

♡♡♡

Heb jij al dergelijke energie-boosters geprobeerd en werkten ze voor jou? Of is koffie nog steeds het beste klassieke alternatief?