The Flawless Touch

maart 27, 2019 NewNew

♡♡♡

Een pijnloze hair remover... SERIOUSLY! Zou er echt zoiets bestaan?

Je ziet dit beauty gadget regelmatig passeren op tv. Ik dacht van: je moet nu toch wel redelijk naïef zijn om te geloven dat dit dingetje van 'As seen on TV' ECHT werkt. Tot dat ik voor de lol toch eens bleef kijken... Hilarisch, dacht ik! Een volledig pijnloze hair remover!? Het leek te mooi om waar te zijn! Vorige week bij het bestellen van mijn haar producten, zag ik nu toch wel weer diezelfde haarverwijderaar te koop zeker!!! En wat blijkt dat het dus toch de 'UNICORN' van de onharingsmethoden blijkt te zijn! En een stuk goedkoper dan op TV... Dus gaf het een kans. Hopla, toegevoegd aan de winkelwagen en besteld!

√ Dit is wat er gebeurde toen ik de Flawless finishing touch gebruikte...

Het enige wat ik moest doen, was de gouden knop naar boven drukken en het kleine motortje begon te draaien. Ook ging er een lampje branden. En here we go! Ik deed zoals uitgelegd: cirkelvormige bewegingen rond mijn li, kin en hals. Ik zag meteen dat het mijn fijne donzige haartjes verwijderde. Ik was toch zo curieus en draaide daarna onmiddellijk de ronde gouden top eraf om te zien wat erin zat. En ja hoor, dit beauty gadget doet vreemd genoeg toch wat het beloofd. Verrassend aangenaam, geen pijn, geen roodheid noch irritatie, (ja, echt)! Om toch nog zeker te zijn, gebruikte ik het ook om mijn nekhaar te verwijderen en damn! weg met de haartjes! Super toch! In tegenstelling tot het waxen, hoef je ook niet te wachten tot het haar de stoppelfase voorbij is. Ook merkte ik op dat mijn haartjes achteraf niet donkerder of dikker werden. De trimmer werkt op AA batterijen en is bovendien héél compact. Het dingetje past perfect in je handtas, net als een lippenstift. Na gebruik gewoon even het machientje schoon maken door de haartjes met het borsteltje te verwijderen. That's it!

√ Wat moet je nog meer weten?

√ Best niet gebruiken bij hardnekkig haar langer dan 1cm

√ Het kopje met de micro-blades moeten pas om de 6 mnd vervangen worden. (Apart te koop in een setje van 2 stuks)

√ Werkt op AA-batterij (niet inbegrepen)

√ Scheert het het haar of trekt het eruit bij de wortel?: De 18-karaat vergulden kop draait rond terwijl u de lipstick over de te ontharen gedeelten van uw gezicht beweegt. De haartjes, zelfs de zachtste donshaartjes, worden verwijderd waarna uw huid zacht en niet geïrriteerd aanvoelt. Door het ingebouwde lampje kunt u precies zien waar u onthaart zodat u geen haartje mist. Geen stoppeltjes, geen bultjes en geen terug groei van donkere stugge haartjes.

√ Worden de haren verwijderd met een lichtfunctie, laser of warmte?: Nee, er wordt geen laser of hete draad gebruikt. De revolutionaire vlindertechnologie verwijdert het haar door het microscopisch te verkleinen tot op het oppervlak van de huid. Het is veilig voor alle huidtypen en -tonen. Bovendien goedgekeurd door dermatologen - het is geen laser, hete draad, epilator of scheermes.