SPRAY TAN vs Melkflessen

maart 4, 2019 NewNew

♡♡♡

De temperaturen klimmen langzaam aan richting de 20 graden en het woord ‘lente’ valt weer bij het koffiezetapparaat. Dat betekent dus ook dat het binnenkort de eerste rokjesdagen zijn.

Op zichzelf is dat natuurlijk iets om naar uit te kijken. Alleen lijkt het gemiddelde vrouwenbeen na een Belgische winter meer op een melkfles dan op de zongebruinde benen die je op televisie ziet.

♡ Toverwoord: spraytan
Eén van de oplossingen voor dit probleem is simpel: SPRAY TAN. Een bruin-zonder-zon-behandeling. Als je het hele jaar door er gezond bruin wilt uitzien, moet je eigenlijk om de acht dagen komen. Ik heb genoeg klanten die elke week langskomen."

♡ Tips voor goede spraytan
"Het voordeel van sprayen ten opzichte van crèmes en lotions is dat je het egaler kunt aanbrengen. En je ziet direct welke plek je wel of niet hebt gehad." Asia heeft vier tips voor iedereen die wil gaan sprayen: "Scrub een dag van tevoren goed, smeer de dag dat je gaat sprayen niets op je huid, droog deppend af en douche acht uur lang niet."

Helemaal zonder risico's is een spraytanbehandeling niet. Dermatoloog Tamar Nijsten wil vrouwen die willen gaan spray tannen wijzen op de mogelijkheid dat er allergische reacties ontstaan. "Spray tanning is verder niet schadelijk. Je denkt wel sneller dat je beter beschermd bent tegen de zon, omdat je al bruin bent en je dus minder snel merkt dat je aan het verbranden bent, maar verder zijn er geen risico's." (Bron: rtlnieuws.nl)

https://www.rtlnieuws.nl/editienl/artikel/1294071/melkflessen-smeer-je-weg?domain=rtlnieuws_domain

Melkflessen, smeer je weg!