Spray Tanning vs DONKERE HUID?

februari 14, 2019 NewNew

♡♡♡

Spray Tanning voor een DONKERE HUID?

Is Spray Tanning goed voor iedereen? Tanning is over het algemeen geassocieerd met mensen met een bleke huid, maar hoe zit het dan bij mensen met een meer donkere huid? Eigenlijk zijn er voordelen bij gelijk welke huidskleur... voor een groot deel omdat de spraytan lotions een goede bron van vitamine D zijn. Er zijn ook producten beschikbaar voor het donkere huidtype. De spray tan geeft als resultaat ook voor de donkere huid een mooie even glow.

Het grootste voordeel dat mensen kunnen krijgen van een Spray Tan is het bruinen op gezonde manier en zonder bijwerkingen. Er komen ook GEEN schadelijke UV stralen aan te pas. Vitamine D is een vitamine die vooral door de zon (zonnebank) UV stralen wordt bezorgd. Lage vitamine D is verbonden met allerlei medische problemen zoals een hoge bloeddruk, diabetes, osteoporose, en zelfs kanker. De voordelen van Spray Tanning en vitamine D gelden voor iedereen, zowel voor mensen met een lichte of donkere huidskleur. Dus als je niet vaak buiten komt of in een zone woont met veel bewolking en weinig zon, kan een Spray Tan DE oplossing zijn om ervoor te zorgen dat je genoeg vitamine D aanmaak hebt in je lichaam.

De andere redenen voor het tannen zijn meestal puur cosmetisch, en voor de duidelijkheid: er is helemaal NIETS mis met er goed te willen uitzien! Veel mensen tannen, omdat ze vinden dat het hun huid egaliseert en er gezonder laat uitzien. Of je nu serieus last hebt van een onzuivere huid of je opeens last krijgt van een less-than-perfect huid, is een Spray Tan DE oplossing voor een gladde en mooie egale huid. Je lichaam laten spray tannen zorgt er ook voor dat uw huid er minder grauw en verouderd uitziet, voor gelijk welk type huid. Kortom, het geeft je een beter gevoel en meer vertrouwen over je uiterlijk.

Tot slot, zoals eerder vermeld, Spray Tanning is geschikt voor elk huidtype van bleek tot donker. Hoe lichter de huid, hoe lager het DHA gehalte en hoe donkerder de huid, hoe hoger het DHA gehalte. Zo simpel is het! Het is juist héél belangrijk na het tannen en bij het gebruik van het bruinen zonder zon producten, je huid goed te hydrateren! Bijvoorbeeld met crèmes op basis van cacaoboter en Aloë Vera zijn zeer geschikt en zorgen voor een koel en gehydrateerd effect. Je kan ook een getinte moisturizer gebruiken om je mooie gloed wat langer te kunnen houden. (Zoals de Mango Smoothie Tan Extender van Suntana of de Extend & Perfect Gradual Tan van Sienna-X)

Bij het kiezen van een merk bij het bruinen zonder zon cosmetica, is het héél belangrijk rekening te houden met het percentage gehalte van de werkzame stof DHA(dihydroxyaceton). Dit is het deel van de lotion die reageert met huidcellen en voor een donkere teint zorgt. Een Spray Tan voor de donkere huid geeft echt een SUPER mooi resultaat! Een prachtige, egale en gezonde huid! De Spray tanner moet er gewoon voor zorgen dat de gekozen Spray Tan Lotion een goede kwaliteit DHA bevat, zodat je er niet oranje gaat uitzien ;o).