LR LIFETAKT, jouw leven, jouw welzijn

januari 8, 2019 NewNew

♡♡♡

LR LIFETAKT, jouw leven, jouw welzijn

LR Health & Beauty heeft een fantastisch 2018 achter de rug. 2018 zijn ze goed begonnen met de introductie van een compleet vernieuwd programma. Onder de naam LR Lifetakt is er een overzichtelijk programma van product combinaties voor iedereen.

Is er een recept voor geluk?
Gezondheid is geluk zegt men. Je goed voelen in je eigen lichaam, fit en vol energie. Dat is pure levenskwaliteit. Maar hoe blijf ik gezond? Daar begint LR, want LR Lifetakt combineert eersteklas voedingssupplementen tot individuele oplossingen die aangepast zijn aan jouw persoonlijke behoeften in elke levensfase. Of je je nu net in een stressvolle levensfase bevindt, geen tijd hebt voor een gebalanceerde maaltijd vol voedingstoffen of een paar kilo’s kwijt wil.

LR LIFETAKT
LR Lifetakt biedt als competente partner voor iedereen de juiste oplossing die past bij jouw levenskwaliteit. Neem je gezondheid in eigen handen met LR Lifetakt door een passend concept.

LR Lifetakt in iedere levensfase
Iedere levensfases heb je andere behoeften daarom bieden we deze behoeften in maand sets. Op basis van wetenschappelijk bewezen onderzoek zijn er productcombinaties. Zo ben je altijd goed verzorgd. Daarnaast bieden we aanvullend ook producten aan die tegemoet komen aan individuele voorkeuren. LR Lifetact biedt holistische oplossingen aan die verder gaan dan louter voedingssupplementen: naast de producten ondersteunt voedingsdeskundige Dr. Sven Werchan met wetenschappelijk verantwoorde experttips over voeding, lichaamsbeweging en levensstijl.

Daily Essentials voedingsstoffen voor iedere dag
Heb je niet de tijd om dagelijks voor een uitgebalanceerd en gevarieerd dieet te zorgen? Met LR LIFETAKT Daily Essentials wordt u altijd voorzien van de essentiële voedingsstoffen die het lichaam nodig heeft om volledig functioneel te blijven.

Mental Power prestatie kracht in iedere situatie
Wil je permanent efficiënt blijven, zelfs in een uitdagend dagelijks leven? Of je nu een uitdagende baan, een turbulent gezinsleven of een actieve vrije tijd hebt – met Mental Power heb je de juiste ondersteuning, zelfs in stressvolle situaties. LR LIFETAKT Mental Power helpt de cellen te beschermen tegen oxidatieve stress en zorgt ervoor dat je fit en efficiënt blijft.

Vital Care vitaliteit op iedere leeftijd
Heb je nog veel gepland en wil je niets missen? LR LIFETAKT Vital Care biedt u de ondersteuning die uw lichaam op dit moment nodig heeft om vitaal te blijven en uw energieplannen in daden om te zetten.

Seasonal Support ondersteuning in elk seizoen
Je bent vaak onder de mensen of buiten in weer en wind? Geniet ten volle van elk seizoen en krijg ondersteuning met LR LIFETAKT Seasonal Support.

Body Mission stap voor stap naar jouw gewenste gewicht
Wil je er aantrekkelijker uitzien en je goed voelen in je lichaam? LR LIFETAKT Body Mission vergezelt je op weg naar je gewenste figuur en ondersteunt je bij het bereiken van je doelen.

Pro Activity bewegingsvrijheid in iedere situatie
Beweging betekent vrijheid. LR LIFETAKT Pro Activity ondersteunt je om je leven zo actief mogelijk te maken in elke fase van jouw leven. Want alleen als je lichaam mee kan met de dagelijkse eisen, kan je je vrij ontwikkelen.