Stay TAN in WINTER

december 20, 2018 NewNew

♡♡♡

SPRAY TAN by NewNew

Terwijl er zich momenteel veel mensen suf smeren om een zomers kleurtje te faken, koos ik voor een meer klieder-proof manier om afscheid te nemen van mijn wintervel.

Spray Tan is voor iedereen geschikt, omdat het niet schadelijk is. Zeker voor mensen die niet in de zon mogen/kunnen is Spray Tan de ideale oplossing.

Heb je een feestje en/of wil je in 1 keer gelijk bruin zijn, is de Spray Tan perfect!

De Spray Tan blijft ongeveer 5-7 dagen zichtbaar en vervaagt geleidelijk en egaal. Er zijn ook losse sprays te koop waar je de kleur thuis mee kunt bijwerken.

Waarom is Spray Tan anders dan ”bruin uit een fles”?

Het percentage DHA in de tanning vloeistof is anders dan de producten die je bij de drogisterij koopt. Bovendien wordt de vloeistof gelijkmatig over je huid verneveld. dit zorgt voor een mooi egaal eindresultaat!

Wat doet DHA eigenlijk? DHA is een koolhydraat dat onder meer uit rietsuikers gewonnen wordt. Wanneer dat koolhydraat in contact komt met bepaalde aminozuren in de huid, ontstaat een reactie in de hoornlaag die voor het kleurtje zorgt. Spray Tan is 100% veilig. Binnen een paar uur zal je al resultaat zien.

Iedereen kan op deze manier bruinen. Verschillende soorten mensen uit alle leeftijdscategorieën, en ook steeds meer mannen, van stoere dokwerkers uit de haven tot advocaten kiezen voor spraytanning. Het is ook veilig voor minderjarigen, chemopatiënten, mensen met een probleemhuid tot zelfs zwangere vrouwen.

Ik spray ongeveer 1 keer in de 2 weken, om mijn huid van een mooi kleurtje te blijven voorzien. IK BEN FAN! Jij ook?