ALOE VERA vs mooi haar tot i/d puntjes

oktober 4, 2018 NewNew

♡♡♡

Ciao Ciao “bad hair day”! Zeg ALOHA tegen glad, glanzend en mooi fris ruikend haar. Elke dag opnieuw er mooi uitzien met gezond haar!

LR lanceert de nieuwe Nutri-Repair Aloë Vera haarverzorging met Aloë Vera-gel en 7 natuurlijke oliën
Met de nieuwe Nutri-Repair Aloë Vera haarverzorging staat niets meer in de weg voor mooi haar! Deze producten zijn een boost voor je haar en je hoofdhuid. Voor een zijdezacht en een gezonde glans tot aan de puntjes. Het verzorgingssysteem met een unieke combinatie van pure Aloë Vera-gel en 7 natuurlijke oliën voedt, versterkt en repareert het haar tot diep in de wortel, en beschermt het haar tegen afbreken.

Aloë Vera heeft een bijzondere werking
In de huidverzorging is Aloë Vera een essentieel ingrediënt geworden en nu passen we onze jarenlange ervaring toe op een nieuwe lijn met haarverzorging producten. Bovendien hebben de producten een heerlijk verfrissende geur.

3 keer betere kambaarheid en 90% minder haarbreuk
Een verder onderzoek door ProDERM bevestigt dat het gebruik van shampoo, conditioner en een masker samen, het haar drie keer gemakkelijker kambaar maakt, waardoor het haar breuk met 90 procent vermindert in vergelijking met een neutrale shampoo. De nieuwe Nutri-Repair haarverzorging zorgt voor zijdezachte en gezonde glans. Het motto van de producten is versterking, souplesse, langdurige bescherming en hittebestendig.

STERK HAAR - Nutri-Repair Hair Shampoo
Met 45% Aloë Vera-gel en biologisch bamboe-extract reinigt de Nutri-Repair Hair Shampoo zachtjes het haar. Bij regelmaatig gebruik van de shampoo, zal het haar sterker worden, gehydrateerd zijn. De producten zijn trouwens ideaal voor dagelijks gebruik.

ZACHT HAAR - Nutri-Repair Conditioner
De nieuwe Nutri-Repair-conditioner wordt aangebracht na het wassen met shampoo: met 15% Aloe vera-gel en een Nutri-Oil-Repair-Complex bestaande uit 7 natuurlijke oliën, voedt en herstelt het haar zich van binnen uit – zonder het te verzwaren. Het maakt het haaroppervlak glad waardoor het haar soepel en glanzend blijft.

BESCHERMING OP LANGE TERMIJN: Nutri-Repair Hair Mask
Hair Experts raden één à twee keer per week een intensieve zorg aan. Breng eenvoudig het nieuwe Nutri-Repair-haarmasker aan in plaats van de conditioner en geef het haar een extra verzorging. Met 15 procent Aloë Vera-gel en een Nutri-Oil-Repair-Complex bestaande uit 7 oliën, voedt en herstelt het haar zich diep van binnen uit, vult het de poreuze gebieden, waardoor de stabiliteit van het haar wordt hersteld en het op de lange termijn wordt beschermd tegen afbreken.

WARMTEBESCHERMING: Nutri-Repair Leave-in Treatment
Deze verzorging hydrateert, ruikt fruitig en fris en werkt als hittebescherming voor het haar: spray gewoon de Nutri-Repair Leave-in Treatment op handdoek droog haar voor het föhnen of stylen. Met 60% aloë Vera-gel en organisch bamboe-extract dus ook ideaal voor tussendoor: gewoon op het haar spuiten, stylen en that's it!