Olcay Gulsen verslaafd aan SPRAY TAN!

september 1, 2018 NewNew

♡♡♡

En iedereen heeft het ondertussen wel gezien: Olcay Gulsen komt altijd stralend voor de dag!

♡♡♡

Hier enkele beauty tips en tricks die ze graag met ons deelt:

 “Ik was wel iedere avond voor het slapen gaan mijn gezicht gewoon met water, zodat ik zonder make-up mijn bed in kan duiken”.

“Ik voel mij het beste op de rode loper als ik mezelf zelfverzekerd voel in mijn jurk. Dus om te beginnen een stunning outfit, maar wel altijd met bruine benen. Dus ik kies vaak voor een spray tan.”

“Ik heb altijd gelakte nagels want dat staat verzorgd en past vaak goed bij mijn outfits.”

 “Wenkbrauwen geven extra kracht aan je uitstraling. Ik zet mijn wenkbrauwen ook altijd iets aan met een wenkbrauw potlood.”

“Genoeg slaap! Al heb ik daar vaak een tekort aan. Maar als ik uitgerust op werk verschijn voel ik mij altijd veel helderder. Een paar dagen zon helpt natuurlijk ook. Als ik tijdens een korte vakantie van de zon heb kunnen genieten straalt mijn huid enorm.”

“Never leave home without de Touche Eclat van YSL. Na een vermoeiende tips kan ik mijn blik hiermee in een keer weer wat opfrissen.”

“Haar Must Do!Ik föhn mijn haar altijd, iedere dag! Als mijn haar goed zit, voel ik mij direct een stuk zelfverzekerder.”

In het magazine Grazia zegt ze verslaaft te zijn aan spray tan.

♡♡♡

En het antwoord op de vraag of ze ijdel is?...

“Ja, heel erg. Drie keer per week komt er iemand langs om mijn haar te doen. Ik kan me zo gelukkig voelen als mijn haar goed zit. Ik draag nooit veel make-up, dus dat laat ik ook doen. Verder heb ik wimper extensions en krijg ik elke week een manicure en pedicure. En ik ben verslaafd aan spray tan.

♡♡♡

Vandaar die mooie benen!?

“Moet ik eigenlijk helemaal niet zeggen, hè, dat het niet van mezelf is. Mensen zeggen vaak: ‘Jij hebt zo’n mooie huid.’ Maar dat is helemaal niet waar, dat is de spray tan.