Mijn SPRAY TAN HOEKJE – A Sneek Peek

juli 4, 2018 NewNew

♡♡♡

Wil je er na het verstrijken van de jaren niet uit te zien als een oude lederen tas (bye-bye uren zonnebaden met een aluminiumfolie-bord in de tuin) maar eigenlijk toch wél genieten van een gebronsd kleurtje dat de indruk geeft dat je net 3 weken aan de Côte d'Azur hebt doorgebracht... Wel, hier is DE oplossing: Spray Tanning! Het is eenvoudig, snel, en een weekje genieten van een mooi natuurlijk gebruinde huid. (Het is organisch, bevat geen agressieve chemicaliën, geen parabenen & is dierproefvrij). Het klinkt misschien nog als een utopia maar geen paniek...

Met de professionele spray tan lotions van Sienna-X, mag je het credo 'Geen Oranje Toegestaan' maar een Healthy Glow best geloven! Sienna-X doet wat het belooft! Hoe ideaal is dat? Je kan het gewoon gezellig bij je thuis laten doen: Geen stress om na het sprayen in een regenbui op de fiets terecht te komen, of naar je auto te lopen. Je trekt na afloop gewoon je eigen badjas weer aan, en ploft neer op je bank om je bruine kleurtje verder te laten ontwikkelen.

Je kan kiezen voor een reguliere spray tan die tussen de 4 en 8 gaat ontwikkelen of voor de Express Tan, dan mag al na 1(light), 2(medium) of 3(dark) uur douchen , naargelang het kleur je wenst.

♡♡♡

Zo simpel gaat het zijn werk:

√ Ik doe je een het haarnetje op, plakkers op de onderkant van je voeten, je krijgt een wegwerp slip (hoef je niet persé te gebruiken)

√ Je krijgt nog even wat barrier-crème op de droge delen van je lichaam (handen, knieën, enkels, ellebogen...) en ook op de wenkbrauwen.

√ Ik breng ook een beschermende nagellak aan op je nagels en dan krijg je een reinigende voorbehandeling met de BeauBronz Exfoliese zodat je huid de tan goed en mooi egaal opneemt.

√ En here we go! Ik ga je stukje voor stukje benevelen met de Sienna-X tanning lotion.

√ Daarna snel nog even een nabehandeling met de BeauBronz Moister Lock, een hydraterende body spray die zorgt dat de kleur voor 95% wordt opgenomen door de huid.

√ Even drogen en je mag je terug aankleden.

* Na een korte douche zie je het resultaat: mooi zongebruind, egaal en gepolijst.

There SHE GLOWS!