Spray Tan TIPS

juni 1, 2018 NewNew

♡♡♡

Soms gaat het zelf verkeerd met de professionele Spray Tans. Die kan simpelweg geruïneerd worden voordat u het salon verlaat. AIUTO! Dit kan gebeuren door gewoonweg je kleren terug aan te trekken, geen losse kleding te dragen, het verkeerde type van stof te dragen, of gewoon door te zweten. Het laatste wat je wil na je Spray Tan zijn witte vlekken of strepen op uw lichaam...

Tip: ✔️Het aanbrengen van een talkvrije poeder kan hier echt helpen. Breng wat poeder aan onder je oksels, onder de borsten, achter de knieën en in de arm plooien, met bijv. een make-up borstel. Dit geeft je ook een fris- & niet-plakkerig gevoel na je Spray Tan. Geniet van uw bruine kleurtje!

 

Tip! Gebruik een OLIJVRIJE SCRUB voor je spray tan behandeling

Ik kan het niet genoeg herhalen maar SCRUBBEN is echt een MUST!

Geef je lichaam een grondige olievrije scrub de dag voor spray tan behandeling. Gebruik de pre-tan zachte Siennax Body Scrub om droge en schilferige dode huidcellen te verwijderen. Als je niet goed scrubt, krijg je strepen en donkere vlekken (zoals je kan zien op de bovenstaande foto)

 

NAGELS & SPRAY TAN

♡♡♡

Niemand wil zelftanner onder hun nagels of rondlopen met vlekken op hun teennagels... Wanneer je voor je Spray Tan behandeling komt, vragen wij je je nagels te lakken om ze tegen het verkleuren te beschermen. Vlak voor het sprayen brengen we een dunne laag barrier crème aan op de nagels. Dit dient als een barrière en zal voorkomen dat de tanning lotion indringt in de nagels. Moest er toch zelfbruinende lotion onder/op je nagels terecht gekomen zijn, hier een tip om hoe vlekken of bruine kleur van onder je nagels  te verwijderen: Meng wat Baking Soda met water of citroensap en breng het mengel aan op/onder je nagels met een tandenborstel of nagelborstel. Het maakt niet uit of je naar een professioneel Spray Tan salon gaat of je't gewoon thuis zelf doet. Deze tips kunnen je helpen je nagels te beschermen, zodat je je niet meer zorgen hoeft te maken wat een Spray Tan met je nagels kan doen.