A good clean NATURALLY

mei 31, 2018 NewNew

♡♡♡

Of je nu een professioneel Salon uitbaat of een doe-het-zelf schoonheidskoningin bent... het is belangrijk je Spray Tan materiaal na gebruik steeds goed te reinigen!

Om mijn Spray Tan pistool schoon te maken, gebruik ik de speciale gun cleaner vloeistof van Suntana. Die is 100% biologisch(lief voor de natuur) en zacht in schoonmaak. Dus, kan na elke spray beurt gebruikt worden. Een slecht gereinigd pistool kan vlekken en een ongelijk spray patroon veroorzaken. Daarnaast kunnen te agressieve reinigingsproducten en/of onjuist schoonmaken, het spray pistool en de bijbehorende onderdelen beschadigen!

Bij het schoonmaken van mijn spray pistool, vul ik de cup met de reinigingsvloeistof en spuit deze leeg. Ik check ook steeds of er geen vloeistof meer achterblijft, en maak de onderdelen goed droog voor het volgend gebruik.

Mijn SiennaX pop-up tent houd ik schoon door hem aan de binnenkant na elk gebruik af te spuiten met een proper spuitpistool en gedestilleerd water. Daarna spuit ik wat All Purpose Cleaner van het merk A Good Clean - Naturally(*) op mijn SiennaX Beautyrol om het achterblijvende product te absorberen en wrijf ik het oppervlak droog zodat de pop-up tent kan worden neergeklapt en opgeborgen worden in zijn draagtas. Mijn Sienna X- beschermhoes (cubicle liner) steek ik gewoon in de wasmachine.

(*) In het algemeen is schoonmaakmiddel niet het meest sexy product maar ik ga eerlijk zijn, die zijn echt mijn nieuwe verslaving! De verpakking is zeg nu zelf- aantrekkelijk en vrolijk, en de producten ruiken HEMELS! En dan nog het beste van al... ze zijn 99,5% biologisch afbreekbaar en bevatten 99% natuurlijke ingrediënten. Wie wil dat nu niet? De fris en vrolijk gekleurde flessen zijn lief voor het milieu en voor de portemonnee! Het afwasmiddel kost €0,99, de andere producten €1,29. En voor het geval je het je afvraagt...  het maakt ook nog eens fantastisch fijn schoon!

Als ik met mijn pop-up tent op verplaatsing gebruik, wrijf ik de tent binnenin snel even droog met mijn SiennaX Beautyrol en maak ik ze verder schoon als ik terug thuis kom. Dan heb ik ruim de tijd om de tent te laten drogen voordat ik ze terug opberg.

Ik gebruik enkel milieuvriendelijke/biologische en zachte reinigingsproducten om mijn materiaal en pop-up tent grondig hygiënisch schoon te maken. Te agressieve producten kan het materiaal aantasten waardoor het kan gaan beschimmelen en zelfs kan bederven.