Airco – Droge huid & SPRAY TAN

april 20, 2018 NewNew

♡♡♡

Dus als je constant bruin wilt blijven, moet je je huid goed verzorgen.

Hier enkele tips die je zo gemakkelijk kunt volgen... Voor degenen die dagelijks te maken hebben met air-conditioning op het werk, is kouder niet altijd beter als het op de huid aankomt. De koude bries waait recht op je af ... Het is niet echt een gelukkige plek voor de huid en heeft een ernstig drogende werking waardoor je huid jeukt, schilfert en barst. Hoe droger je huid, hoe sneller je ouder wordt! 😱 Maar hoe maak je de airco-schade ongedaan?

✔️ Eerst en vooral, drink voldoende WATER (minstens 8 glazen/dag). Water kan je huid voeden van binnenuit je lichaam.

✔️Je kunt ook wat fruit meenemen naar je werk. Ze bevatten enkele belangrijke vitamines en mineralen voor je huid. Je kunt ook fruit- en groentesappen/smoothies drinken om alle belangrijke voedingsstoffen snel binnen te krijgen.

✔ Gebruik een hoogwaardige MOISTURIZER met natuurlijke ingrediënten voordat je naar het werk gaat.

✔️ Zorg ervoor dat je een moisturizer bij de hand houdt en deze minstens 3 keer per dag aanbrengt.

✔️Mijn dagelijkse huidverzorgingsroutine: ik start met de BIOAQUA vochtinbrengende lotion, en hydrateer mijn huid tijdens het koudere seizoen met de LR Aloe Vera Multi Active Day Cream. Tijdens de zomer gebruik de LR Hydrating Gel Cream, die heel fris aanvoelt op de huid.

✔️ Ik spray dagelijks de BeauBronz Hydrating Tan Lock Spray van Abi O op mijn gezicht en handen, waardoor mijn huid super gehydrateerd en zijdezacht aanvoelt. Ik gebruik dit product ook als een post-tan Spray over het hele lichaam om de kleur van de Spray Tan te vergrendelen. Dit verlengt de levensduur van de teint en zorgt ervoor dat de huid gehydrateerd blijft. Het bevat biologische Aloë Vera en heeft de frisse geur van fruit. Het voorkomt ook het afgaan van de bruine kleur op uw kleren/lakens .

✔️Voor droge lippen gebruik ik de Olivella Lip Roll-On met Limoncello die de lippen hydrateert met de voordelen van 💯% Italiaanse Virgin Olive Oil in combinatie met vitamine C van Citrus.

♡♡♡

Ik hoop dat dit zo nuttig voor je zal zijn als het schrijven voor mij was.

XoXo, NewNew