LOOFAU TAN REMOVAL SCRUB

maart 30, 2018 NewNew

♡♡♡

LOOFAU is een 100% natuurlijke body scrub(made in Australia) speciaal ontworpen om de resterende fake-tan restanten en self-tan vlekken op een zachte, pijnloze en gemakkelijke manier te verwijderen van je huid. Loofau bevat diverse natuurlijke, vegan en dierproefvrije ingrediënten, essentieel om ervoor te zorgen dat uw huid alleen goede dingen ervaart bij het scrubben. Loofau houdt van je huid, dus GEEN IRRITATIE en GEEN VERBORGEN CHEMICHALIËN!

♡♡♡

De Tan Removal Scrub (300ml) van Loofau is geschikt voor tenminste drie full body scrubs!

♡♡♡

Bij elk zakje krijg je ook een handschoen omdat het de werking van de scrub echt wel bevordert! Je kan gerust ook enkel het Tan Removal product gebruiken, maar de scrub handschoen zorgt voor optimale resultaten voor een extra natuurlijke reiniging van huid + geeft ook de bloedcirculatie een extra boost!

♡♡♡

TIP! De LOOFAU scrubs zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten, en hebben de neiging om te verharden in een koude omgeving. Daarom kan je ze beter bewaren op een warme/vochtige plaats zoals bv. in de badkamer/douche. In geval dat je de scrub dan toch op een te koude plaats zou hebben laten staan, geen paniek: zijn zachte, oorspronkelijke textuur zal terugkeren van zodra het product terug in contact komt met een warme omgeving, dus maak je geen zeker geen zorgen!

♡♡♡

Ingrediënten: Sodium Hydrogen Carbonate, Raw Sucrose, Citrus Lemon, Cocos Nucifera & Sea Salt.