SIENNAX High Intensity EXPRESS TAN

maart 14, 2018 NewNew

♡♡♡

Deze Express Spraytan Lotion van SiennaX is mijn absolute favoriet! Snel en effectief met superieure resultaten. Een luxueuse spraylotion ontworpen voor mensen die weinig tijd hebben en toch houden van een onmiddellijk mooie goudbruine gloed. De opeenvolgende uren zal de tanning lotion zich nog verder ontwikkelen en zichtbaar inwerken, de verkregen mooie bruine teint blijft nog verschillende dagen zichtbaar net als bij het natuurlijk proces van bruinen.

De Spraytan Lotion bevat luxe moisturizing, natuurlijke ingrediënten, zoals anti-aging Q10, hydraterende vitamine E, Aloë Vera en Avocado Extract, infused met tanning accelerators om het eindresultaat te optimaliseren, en het belangrijkste is: het geeft echt een prachtige kleur en een super mooi resultaat! Simpelweg een heerlijk en luxueus gevoel door het gebruik van de beste hoogwaardige en professionele lotions van SiennaX met een heerlijke geur.

De tanning lotion mag al na ongeveer 1 uur afgewassen worden, en zal daarna nog 4 a 5 uur doorontwikkelen op de huid. (Vergelijkbaar met 8 % (licht bruine teint) na 1 uur douchen, met 10 % (midden bruine teint) na 1,5 uur douchen en met 12 % (donker bruine teint) na 2 uur douchen)

Uiteraard zijn alle SiennaX lotion en verzorgingsproducten vrij van parabenen en dierproefvrij!