Trend: SPRAY TAN vs donkere huid…

maart 1, 2018 NewNew

♡♡♡

Op deze foto zie je het resultaat van een Spray Tan op de donkere huid. Er zijn verschillende tinten beschikbaar zodat de kleur helemaal op het huidtype kan worden afgestemd. Hier heb ik een voor een lotion met 8% DHA van mijn favoriete merk SiennaX gekozen. Deze geeft een mooie gele ondertoon en neemt het askleur weg bij een donkere, niet gebruinde huid. De Spray Tan egaliseert de huid, verbergt littekens en kleine (pigment)vlekjes, en zorgt voor een goudbruine, lichtjes glanzende look. Tegenwoordig omarmen vrouwen en ook mannen hun donkere huidskleur, zozeer zelfs, dat spray tanning is uitgegroeid tot een vast onderdeel van hun schoonheidsroutine.

♡♡♡

Het resultaat: een mooie egale, en vooral natuurlijke tint voor de benen, gezicht of gewoon het hele lichaam. De spray tan lotions van SiennaX bevatten enkel natuurlijke en organische ingrediënten en vooral géén minerale oliën, parabenen of kunstmatige kleurstoffen. En ook niet minder belangrijk: de SiennaX lotions en verzorgingsproducten zijn niet getest op dieren! Dus het kan zeker geen kwaad! Integendeel, de spray tan is zelfs goed voor de huid omdat hij vitamines (vitamine A en vitamine E), Q10, natuurlijke oliën en Aloë Vera bevat.

XOXONewNew