SPRAY TANNING voor mannen?

januari 10, 2018 NewNew

♡♡♡

Die trend zet door! Een Spray Tan behandeling bij mannen is niet per se anders, dan bij vrouwen. Maar speelt dan bij mannen de beharing een rol?

♡♡♡

Haar = Barrière?
Een misvatting is echter dat de langere haren, die niet vaak geschoren worden (zoals op de borst, buik en benen) de ontwikkeling van het bruine kleurtje ‘tegenhouden’, alsof het dan niet tot je huid door kan dringen. Dit is een fabeltje! Wat je wel kan doen, is het gebruik van een tanning mitt: een speciale handschoen waarmee je in alle rust en met veel nauwkeurigheid, de tan/zelfbruiner op je huid kunt aanbrengen.

♡♡♡

♡♡♡

TIP!: Zo kort mogelijk voor de Spray Tan het gezicht scheren, zo’n 3 uur voor voor de behandeling. Maar let op: de strip op je scheermesje, die bedoeld is om je huid te hydrateren, weerhoudt de spray tan ervan om in te trekken. Dus, gebruik liever een niet vette scheergel. Neem een kort en koele douche, zonder daarbij zeep of douchegel te gebruiken. En ja, ook mannen moeten scrubben van tevoren voor een optimaal resultaat! Geef hierbij goed de aandacht aan je ellebogen, knieën, handen en hielen. Dit haalt de dode huidcellen weg. Dit zorgt voor een mooi egale dekking en een betere opname van de tanning vloeistof. Na het scrubben géén body lotions, crèmes of andere smeersels meer gebruiken, ook niet op het gezicht. Dit kan een barrière vormen tussen de huid en de Spray Tan.

♡♡♡