CONTOURING & TANTOURING

december 6, 2017 NewNew

♡♡♡

Make-up contouring is met make-up meer nadruk leggen op je gezichtsvorm, zoals je jukbeenderen en kaaklijn. Dit kun je doen door lichte en donkere make-up kleuren te gebruiken, wat echt 'diepte' geeft aan je gezicht. Ik vind dit het leukste deel van het maquilleren en Body & gezicht contouring by het Spray Tannen.

We weten ondertussen allemaal dat Kim Kardashian gekend is om haar contourtechniek. Ik hou persoonlijk van haar stijl omdat het je gezicht 'krachtiger' maakt. Kim Kardashian brengt op alle highlight-plekken lichte concealer aan. Op alle contour plekken brengt ze een donkere foundation aan. Daarna gaat ze er met een kwast overheen om alles te vervagen. Zo krijgt ze een natuurlijker en ‘smoother’ effect. Deze manier van contouren is zoals je ziet heftiger.

Ik ben zelf een ABSOLUTE FAN van de Anastasia Beverly Hills Contour Kits. Voor de bronzer gebruik ik de Anastasia Glow Kit en als Highligher/concealer is Yves Saint Laurent nog altijd mijn nummer 1!

Voor de Tantouring: de 'Fake Tan' variant op contouring, wordt een spraytan techniek gebruikt waarmee je met behulp van een spraytan lotion en het gebruik van verschillende kwasten, bepaalde eigenschappen van je gezicht en lichaam benadrukt. Hiervoor gebruik ik de tanning lotions van SiennaX en voor home Self Tanning: SiennaX Express Tanning Mist.