BLACKHEAD CABRON Masker

november 4, 2017 NewNew

♡♡♡

Blackhead Romoval Activated Carbon Mask

Met het 3-delig Blackhead masker kan je gemakkelijk, snel en pijnloos mee-eters & puistjes verwijderen. Dit masker zuigt als het ware al uw poriën leeg. Het Blackhead masker is gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen en zorgt voor een stralende huid. Bovendien ziet je huid er gezonder en frisser uit.

♡♡♡

Inhoud:

1) Poriën verzachtend Serum (20ml)

2) Blackhead Carbon Masker (60ml)

3) Poriën sluitend werkende Toner/Lotion (20ml)

♡♡♡

Hoe te gebruiken:

Stap 1: was je gelaat met warm water om de poriën te openen en te verzachten. Tip: maak een kleine handdoek vochtig en warm hem even op in de microgolf en reinig hiermee je gelaat. Breng het serum aan en masseer het voorzichtig in. Was daarna je gelaat terug met water

Stap 2: breng het Blackhead masker aan. Het is zwart van kleur. Wacht tot het volledig droog is. Ongeveer 15-20 minuten. Verwijder daarna voorzichtig het masker van onder naar boven toe! Heel belangrijk om dit correct te doen, voor een optimaal resultaat!

Stap 3: Breng na het verwijderen van het masker de verzachtende lotion/toner aan, die ervoor zorgt dat de poriën terug gaan sluiten.

♡♡♡

Conclusie:

Ik kan je zeggen: dit spul reinigt mijn poriën en mijn ziel ;o)