Het Office syndroom – LR Aloe Vera THERMO LOTION

oktober 27, 2017 NewNew

♡♡♡

Velen van ons krijgen op een bepaald moment in het leven wel eens te maken met een stijve en/of pijnlijke nek. De meeste nek problemen worden veroorzaakt door een verkeerde houding ~ zowel thuis als op kantoor. Te lang aan je bureau zitten is vaak één van de redenen voor een stijve nek. De symptomen kunnen de volgende zijn: moeite om de nek heen en weer te bewegen, pijn aan de achterkant van het hoofd.

Een juiste toepassing van de LR Thermo Lotion kan helpen om deze pijn te verlichten, de bloedcirculatie te bevorderen en ontspanning na lang zitten. Het opwarmende effect van deze lotion is niet erg intens en reageert op de binnenste lagen van de huid, op een comfortabele en aangename manier. Dus kan ook op de nek worden aangebracht.👍

✔️Smeer wat LR Aloe Vera Thermo-lotion op het pijnlijke/stijve gebied en masseer de crème in de huid. (Vermijd contact met de ogen en was uw handen na het aanbrengen).

Ontspan uw lichaam en geest met de hoogwaardige beauty & gezondheidsproducten van LR!