De LR LIFETAKT producten zijn geïnspireerd door het beste van de natuur en met de nieuwste inzichten van wetenschap en onderzoek ontwikkeld. Het resultaat: Een uniek gamma met maximale effectiviteit en consistente hoge kwaliteit. LR LIFETAKT biedt totaaloplossingen die verder gaan dan pure voedingssupplementen. LR biedt je een geschikte oplossing met experttips voor jouw individuele behoeften, bij jouw voeding, dieet, lichaamsbeweging en levensstijl.

♡♡♡

Wil je een paar kilo's kwijt? Met de LR Lifetakt Body Mission kan je gezond en eenvoudig afslanken.

Body Mission is gebaseerd op 3 succesfactoren:

♡♡♡

Je kan via de online community nog wat tips vinden, met o.a. gezonde recepten, en je kan ook zelf je eigen ervaringen delen en succesverhalen van anderen volgen.

Kilo’s kwijtspelen is meestal gemakkelijker gezegd dan gedaan. Veel afslankconcepten zijn gecompliceerd en nauwelijks vol te houden.

De eerste stap naar jouw streefgewicht is meteen de belangrijkste. Stel voor jezelf een haalbaar doel op. Kleine, maar haalbare doelen helpen. Probeer niet te veel gewicht in een keer te verliezen! Met het LR Body Mission Starters-Programma heb je precies voor 28 dagen FiguActive producten in huis. Je dient enkel nog jouw lievelingssmaak te kiezen uit het gevarieerde assortiment van lekkere shakes, soepen en repen. De volgende stappen zijn kinderspel! Vervang twee maaltijden per dag door een FiguActive vervangmaaltijd. Eén portie FiguActive Shake, Soep, Muesli of Reep vervangt een volwaardige maaltijd. Een reep als snelle vervang maaltijd of een warm soepje ‘s avonds. Er zijn producten voor elke situatie.

In elke Body Mission is een individuele code inbegrepen. Met deze code krijg je toegang tot de online dieetcoach, een webportaal, dat jouw vooruitgang toont en je elke dag motiveert. Hij staat altijd en overal voor je klaar, bijvoorbeeld via je smartphone! Dat maakt afvallen toch leuk!

Waarop wacht je nog? ARE YOU READY!? Start nu je persoonlijke Body Mission! (*)

(*) Dit set werd samengesteld door voedingsexperten.

BodyMission Flyer

Gevarieerde maaltijden:

Het brede productgamma van verschillende soorten en smaken FiguActive-producten voorkomt dat je je snel gaat vervelen! Zo kan je je gemakkelijker motiveren om vol te houden. Bovendien bevatten de FiguActiv-producten alle belangrijke voedingsstoffen. Je ondersteunt je streefgewicht met waardevolle mineralen (ProBalance), hoogwaardige proteïnen (Protein Power) en caloriearme drankjes (Herbal Fasting Tea). Maaltijdvervanging: Met Figu Active valt het mee om twee van de drie maaltijden per dag te vervangen. De shakes, soepen, flakes en repen zijn snel klaar.

Dieetbegeleider & motivatie:
Jouw dieetbegeleiders ondersteunen bij je dieet, verzorgen je met voedingsstoffen en voorkomen de afname van spieren.

De Body Mission is je persoonlijke afslankcoach. Die gaat je elke dag begeleiden en geeft je de nodige ondersteuning met uitgebreid informatiemateriaal en nuttige tips.

Coach & beweging:
Je krijgt een exclusieve online toegang tot je persoonlijke coach met weekplannen, lekkere recepten, tracking van je gewicht, een community, fitness video's en nog veel meer.

Om nog sneller zichtbare resultaten te behalen, raden we je aan om toch wat te bewegen. Er zijn effectieve oefeningen voor ieders niveau. Zowel beginners als gevorderden zullen plezier beleven aan wat bewegen.

 


 

Conclusie: Heb jij al alle verschillende diëten geprobeerd? Niets helpt? Of steeds weer dat jojo effect?🙄

Ga voor de 28-daagse Body Mission van LR LIFETAKT!

Het combineert voeding, motivatie en fitness en begeleidt je op weg naar jouw gewenste gewicht. DM voor meer informatie Liefs Sofie💚

Contact formulier Body Mission

Te koop op mijn persoonlijke website: Voedingssupplementen, Body Mission en voor de aanvullende producten zie LR Lifetakt

(zie link hieronder & klik op E-SHOP):

https://www.lrworld.com/NewNewlovesbeauty

 

SHOP

 

Independent partner of LR