Aloë Vera Dieren: Wassen, Verzorgen, Beschermen

Aloë Vera voor Dieren

♡♡♡

We weten ondertussen wel wat Aloë Vera doet voor onze gezondheid en dit is ook effectief bewezen voor onze dierenvrienden. Bij dieren vooral bij huid-, haar- en spijsverteringsproblemen.

De Aloë Vera verzorging van LR Health and Beauty voor huisdieren kan je bijv. gebruiken bij gebrek aan weerstand tegen infecties, ziektes als gevolg van de leeftijd van je huisdier.

Artrose: Hiervoor kan gewoon de LR Aloë Vera Drinking Gel toevoegen aan het dagelijkse voer van jouw huisdier

Bij het schoonmaken van wonden kan je de Aloë Vera Emergency Spray en Gel Concentrate aanbrengen

Eczeem: De Emergency Spray en Concentrated Gel aanbrengen en Aloë Vera Drinking Gel toevoegen aan het voedsel

Paarden hebben soms last van zomereczeem: bij dit probleem de aangetaste delen regelmatig inspuiten met de Aloë Vera Emergency Spray

Bij een klein letsel: reinig het letsel als 1ste hulp eerst met water en de LR Aloë Vera Hand Zeep of Aloë Vera milde Shampoo om  het vuil, stof, zand, steentjes, vastzittende haren, enz. te verwijderen.

Verwondingen: De Emergency Spray en Concentrated Aloë Vera Gel zullen zeker verlichting bieden als 1ste hulp, maar pas op bij verwondingen steeds contact opnemen met je dierenarts! Bij wonden kan je als 1ste hulp de wond bedekken met steriele doekjes gedrenkt in warm water en schoon maken met Aloë Vera. Doe wat Aloë Vera Drinking Gel in een grote pipet of spuit zonder naald, gemengd wat de Aloë Vera Concentrated Gel. (Kan je heel gemakkelijk in een spuit zonder naald doen). Het enige wat je nodig hebt is 15 tot 20ml Aloë Vera gel

Chirurgische wonden: deze kan je behandelen met de Emergency Spray en Aloë Vera Contrated Gel en voeg nog een paar druppels Aloë Vera Drinking Gel toe aan de voeding om de weefsel regeneratie te versnellen

Verteringsproblemen: Voeg regelmatig Aloë Vera Drinking Gel toe aan de voeding (1ml/kg, gewicht van je huisdier)

Bijv:

Bij een Cavia, muis,... met een gewicht van 50 -100 g kan je 2ml/dag Aloë Vera Drinking Gel toevoegen aan de voeding

Bij een konijn, Chinchilla, dwergkonijn, eend,... met een gewicht van 400 g - 2 kg kan je 4ml/dag Aloë Vera Drinking Gel toevoegen aan de voeding

Bij katten met een gewicht van 4 - 6 kg kan je 10 tot 20 ml/dag Aloë Vera Drinking Gel toevoegen aan de voeding

Bij honden kan je per 10 kg 10 ml Aloë Vera Drinking Gel toevoegen aan de voeding per dag

Bij schapen en varkens (150 kg)  kan je 100 - 120 ml Aloë Vera Drinking Gel toevoegen aan de voeding per dag

Bij koeien en paarden (500 kg)  kan je 200 - 250 ml Aloë Vera Drinking Gel toevoegen aan de voeding per dag

Bij  kalfjes en pony's (100 - 200 kg)  kan je 100 - 150 ml Aloë Vera Drinking Gel toevoegen aan de voeding per dag

 

Weetje: Wist je dat de LR Aloë Vera Emergency Spray gecombineerd met de LR Aloë Vera Concentrated Gel uw dier helpt om 3 keer sneller te genezen dan de gewone conventionele methoden... Aloë Vera bevat antibacteriële eigenschappen en kan daarom effectief gebruikt worden als 1ste hulp en verzorging bij het behandelen van wonden. De Aloë Vera gel versnelt trouwens ook het proces van celvernieuwing en die latere infecties kan voorkomen.

Weetje: Je kan de LR Aloë Vera Emergency Spray ook gebruiken tegen jeuk, insectenbeten, teken en verzorging vr een gezonde en glanzende vacht van uw huisdieren! De Aloë Vera Spray is volkomen onschadelijk, zelfs als je huisdier zichzelf likt.

TIP!: Heb je last van die vervelende muggen in jouw kamer? Spuit wat Aloë Vera Emergency Spray op jouw gordijnen. Muggen haten de geur van de natuurlijke oliën in de Aloë Vera Spray. Zo hou je ze op afstand. 😉

♡♡♡

Alle info over Aloë Vera die VEILIG is voor dieren in deze brochure!

Aloë Vera voor DIEREN

Te koop op mijn persoonlijke website (zie link hieronder & klik op E-SHOP):

https://www.lrworld.com/NewNewlovesbeauty

 

SHOP

♡♡♡

Heb je een Aloë Vera plant in huis staan! OPGEPAST!

Het is niet verstandig als je kat aan de bladeren gaat knagen en daardoor stoffen binnenkrijgt die niet goed voor ze zijn en voor nare gevolgen kunnen zorgen. Aloe Vera staat vermeld op de lijst van giftige planten, dus wees voorzichtig als je deze plant in je huis hebt staan en een vrolijke pluizige viervoeter hebt.

Laat mij jou dit even uitleggen: De Aloë Latex (het sap), een geelachtige bittere vloeistof van je huisplant bevat Aloin. Dit sap bevindt zich net onder de huid van het Aloë blad en kan krachtig laxerend werken. Daarnaast kan de latex zorgen voor een contactallergie (contactdermatitis) aan de mond, keel, neus en gezicht bij dieren met een gevoelige huid of allergieën voor latex. Ook moet je oppassen bij zwangere katten, want Aloin in Aloë Vera kan leiden tot baarmoedercontracties.

Aloë Vera is best wel een héél heilzame plant voor mens en dier. Maar bij inname kun je beter maar oppassen!

Na zorgvuldig onderzoek is bewezen dat de enige Aloë Vera plant waarvan de bladgel DRINKBAAR is, de Aloë plant van Barbadensis Miller is.

Dus, laat jullie niet vangen door goedkope en onbetrouwbare versies! Er zijn er spijtig genoeg veel van op de markt.

Een goed Aloë Vera product heeft GEEN extra toevoegingen nodig! De Aloë Vera Gel van LR bevat geen sorbitol, geen verdikkingsmiddel (Xanthan) en geen kleurstoffen. De gel is zuiver en puur: de LR de Aloë Vera Gel is niet verdund, en is dus een pure gel die je kan terugvinden in onze producten. De Aloë Vera plant wordt met de hand geoogst en de bladeren met de hand geschild en koud geperst. De laxerende aloines, die tussen het buitenblad en de aloegel inzitten worden zorgvuldig eraf gewassen en afgespoeld. Deze zwaar laxerende stoffen zijn dus NIET niet in de gel van LR verwerkt. Vandaar dat  het van uiterst groot belang is dat het blad op de juiste wijze wordt afgesneden.

Aloë Vera heeft de kracht om zichzelf te beschermen en het blad dicht zichzelf zodat de gel niet kan oxideren. Omdat oxidatie de kracht van de gel aantast is het van groot belang dat de afgesneden bladeren zorgvuldig worden vervoerd en binnen enkele uren worden verwerkt.

Ik hoor van vele klanten dat de LR Aloë Gel goed helpt voor gezondere en fittere huisdieren. Zeer geschikt voor o.a. Hond & Kat. Koi karpers, vogels als papegaaien, parkieten enz... Echte en pure Aloë Vera gel is goed voor u en uw huisdieren.

Weetje:  in Nairobi (Kenia) geven natuurexperts die babyolifanten redden Aloë Vera te drinken voor gewrichtsproblemen, uitdroging en eetlustproblemen.

Bij LR zijn de Aloë Vera producten gemaakt uit zuivere gel uit het binnenste van de plant, die biologisch/organisch wordt verbouwd.

Neem geen genoegen met goedkope uit concentraten en poeders gemaakte Aloë Vera.

Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

Een speciale en welgemeende dank je wel aan Tilly, Oscar, Nisma, Biscotte, Oete, Niyah, Schaapje van Stino, Youki, Filou, Konijn Pixabay, Sarabi, Donovan, Odile, Godelieve, Berta om voor mijn website te poseren en hun lieve baasjes voor de mooie foto's. Much love en bliss! 

Independent partner of LR