previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

 Uw weg naar een natuurlijk mooie huid

De ZUIVERE Aloë Vera Gel die de huid verzorgt & hydrateert

♡♡♡

Het hoge gehalte aan Aloë Vera Gel  en de kostbare hulpstoffen maken de Aloë Vera producten van LR een echte belevenis voor uw huid.

Verwen uw huid elke dag over de hele linie. Eersteklas grondstoffen en een zuivere verwerking garanderen de hoge kwaliteitsstandaards van onze producten. Door regelmatige interne en externe controles wordt gegarandeerd dat alle LR producten continu het hoge kwaliteitsniveau houden volgens de Duitse kwaliteitsstandaard.

Door de inzet van moderne technologieën en inhoudelijke stoffen zet LR sinds jaren maatstaven in de gezichts- en lichaamsverzorging. Met onze Aloë Vera verzorgingsproducten komen we gegarandeerd ook uw wensen ten opzichte van optimale verzorging tegemoet.

Voor onze LR Aloë Vera Skin Care  gebruiken we uitsluitend hoogwaardige gel. Daarbij verwerken we de edelste natuurproducten zoals Propolis. Vanouds gekende kruiden en oliën vormen een uitstekende harmonie met de Aloë Vera gel en verzorgen de huid snel en efficiënt.

De aloë vera producten van LR bevatten naast de hoge Aloë Vera aandelen, de zuiverste vorm van Aloë Vera bladgel.

Naast het hoge aandeel aan bladgel vormt de zuiverheid van de aloë gel de beslissende kwaliteit voor de Aloë Vera producten.

√ De hoogste Aloë Vera aandelen
√ Geteste huid verdraagzaamheid (dermatest keurmerk)
√ De zuiverste aloë vera bladgel
√ Geselecteerde, natuurlijke werkzame stoffen
√ Met bio-extracten van gecontroleerde, gecertificeerde teelt
√ Vrij van parabenen en mineralen
√ Niet getest op dieren

♡♡♡

Te koop op mijn persoonlijke website (zie link hieronder & klik op E-SHOP):

https://www.lrworld.com/NewNewlovesbeauty

❤ ❤ ❤

Verzorging en regeneratie met de kracht van Aloë Vera

Met de verzorgende en herstellende kracht van Aloë Vera op weg naar een natuurlijk mooie en gezonde huid van jong tot oud. Iedereen vindt in het Aloë Vera assortiment wel het juiste product voor zijn of haar huidverzorging. Dus zowel jij als jouw geliefden worden van top tot teen voorzien van het beste van Aloë Vera.

Waarom Aloë Vera helpt,

overtuig jezelf...

Download de CATALOGUS vol nuttige informatie

LR ALOE VIA begeleidt u op weg naar een mooie huid

Een hoog aandeel aloë vera, bewezen combinaties van werkzame stoffen en de natuurlijke kracht van waardevolle biologische extracten maken de LR ALOE VIA verzorgingsserie uniek en veelzijdig in haar werking: ze regenereert, hydrateert, kalmeert en beschermt - en dit alles 100% zonder minerale oliën.

LR is Aloë Vera-expert

LR ALOE VIA combineert het beste van aloë vera - de hoogwaardige gel - met de 15 jaar ervaring van LR op het gebied van aloë vera verzorging. 28 LR ALOE VIA producten zijn gepatenteerd vanwege hun specifieke combinatie van werkzame stoffen uit aloë vera-gel en diverse organische extracten.

De beste kwaliteit. Regelmatig bevestigd.

Regelmatige inspecties door de International Aloe Science Council (IASC) garanderen de hoge kwaliteit van onze aloë vera - van teelt tot verwerking. De huidcompatibiliteit van alle aloë vera producten is bewezen door de gerenommeerde, onafhankelijke instituten Dermatest en Derma Consult.

Independent partner of LR