Aloë Vera Sun Care

Aloë Vera

Wie wil zonnen, moet smeren!

In de zomer is de juiste bescherming tegen de zon een must! De Aloe Vera Zonnebrand van de Sun Care Serie met UVA- en UVB-filter beschermt elk huidtype op maat en houdt uw huid gehydrateerd met veel Aloë Vera. Ontdek nu de verzorging tegen de zon. En daarna, meteen naar buiten!

Voor een gezonde huid die tegen de zon beschermd is
Elk huidtype heeft nood aan een andere zonnebrandcrème. Van gevoelige tot voor gebruinde huid. LR ALOE VIA Zonnebrandproducten bieden bescherming en verzorging voor het hele gezin. Aloë Vera hydrateert de vermoeide huid, heeft een verkoelende werking, kalmeert en regenereert. Voor een optimale bescherming raden wij aan ongeveer 4 eetlepels zonnecrème (bij een volwassene) over het volledige lichaam te verdelen.

Kies de juiste zonnebrand bescherming voor uw huid!

(*) Wil je graag een Suncare Set - Ik stel met veel plezier eentje samen naar jouw keuze! (Keuze uit onderstaande producten)

♡♡♡

Aloe Vera Sun Care INFO


 

GENIET ZONDER ZORGEN VAN DE ZON!

UV A & UV B

Naast het zichtbare licht straalt de zon ook ultraviolette straling naar de aarde die voor mensen onzichtbaar is. Deze straling kan bij een te hoge dosering negatieve gevolgen hebben voor de huid. Daarom moeten wij ons bij het zonnebaden ook tegen deze straling beschermen.

UV A-stralen worden vooral in verband gebracht met het ouder worden van de huid. UV B-stralen staan bekend als de hoofdoorzaak van zonnebrand.

De intensiteit van de zonnestraling (= uv-index) hangt af van verschillende factoren, zoals seizoen, tijdstip van de dag, breedtegraad, hoogte, bodemreflectie en weersomstandigheden, die telkens via het internet bij de weerdiensten kunnen opgevraagd worden.

SPF: Sun Protection Factor

Op elk zonneproduct staat een SPF-waarde vermeldt. Dat is de waarde van de beschermingsfactor. Deze geeft aan HOE LANG je huid beschermd is tegen de uv B-stralen vooraleer de huid verbrandt in vergelijking met de duur vooraleer je verbrandt zonder zonnebescherming.

Een voorbeeld: Als je zonder product na 10 minuten al verbrandt, dan zal je met een SPF 20 theoretisch 20 keer langer in de zon mogen liggen vooraleer je verbrandt. Dit maakt: SPF 20 x 10 minuten (verbrandingstijd van de huid) = 200 minuten vooraleer je verbrandt na het aanbrengen van het zonneproduct met SPF 20.

Independent partner of LR